reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Marika92 gratuluję udanej wizyty☺️
@Galadriela trzymam kciuki zebys nie zachorowała, dorośli podobno rzadko chorują, a masz chociaż możliwość zeby się trochę odizolować bo to przenosi się drogą kropelkową, tyle, że zaraża sie już przed wystąpieniem objawów

Ostatnia edycja:
reklama
Pojedyncze bakterie to nic zlego. Moga byc nawet z okolicy cewki. Mysle, ze nic sie z tym nie robi, tylko kontrola przy nastepnych badaniach.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mam nadzieję,dzięki,bo już oczywiscie musiałam się naczytać ech...

mam tak samo... tzn ogólnie nie jest źle, bo jem śniadanie ok 5:30, więc mdłości nie mam, ale jak ostatnio w niedzielę najpierw postanowiliśmy ogarnąć kuchnię a potem zrobić śniadanie, to odwiedzałam wc, a do tego ja nie jem w ogóle cukru od wielu lat, słodyczy, itd... więc mogę tylko zaśpiewać będzie, będzie zabawa, będzie się działo..........

ciekawe, czy to potwierdzi, że u mnie dziewczynka [emoji14]
usg często, nawet bardzo często, bo ciąża była zagrożona, 21 tydzień w trakcie, ostatnie usg tydzień temu, i gdzie tam - nie widać kompletnie nic...
jedyna nadzieja w prenatalnych 01.03, że w końcu się dowiem ;)
Ja tez czekam z utesknieniem na ten 1.03[emoji6] Obysmy sie juz dowiedzialy!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@Margana mam jeszcze pytanie w sprawie pessara ,czy lekarz kazał Ci leżeć czy możesz prowadzić w miarę normalny tryb życia ? Obiad,pochodzić po domku , ...?

Dziś dokładnie 20+1 ale z usg ciągle 5 dni więcej i tym się sugeruje moja gin :) więc 20+6 :)

p19u3e3k1k3pyifx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

oo to ja bede miala rowno 20 tydz chociaz z usg w 13 tyg wychodzil 4 dni starszy jestem ciekawa ile ten moj lobuz bedzie miec chociaz nie spodziewam sie chlopa bo ja 160cm wzrostu maz 175cm hahahaha

Dziewczyny nie udało mi się wyciąć kawałka filmu ale udało się wrzucić obie części (mam dwie części bo lekarz kazał nam przyjść po krótkiej przerwie żeby mały zmienił pozycję, więc filmy mam dwa)
Link do: VTS_01_1.VOB
Link do: VTS_02_1.VOB
Działa?
widac pieknie ssie kciuka :)

Glukoza 74 więc cukrzycy nie mam [emoji2] jestem panikarą [emoji2]
oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
a czemu myslalas ze masz ???
Na ktora masz bo zapomnialam
Ja na 14
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez :D

oo to ja bede miala rowno 20 tydz chociaz z usg w 13 tyg wychodzil 4 dni starszy jestem ciekawa ile ten moj lobuz bedzie miec chociaz nie spodziewam sie chlopa bo ja 160cm wzrostu maz 175cm hahahaha

widac pieknie ssie kciuka :)

a czemu myslalas ze masz ???

ja tez :D
Doktor Google mnie tak zdiagnozował [emoji2]
A poważnie to w szpitalu mi wyszło mało ketonów w moczu i pisało właśnie że mogą być przy cukrzycy więc dla świętego spokoju sprawdziłam glukozę [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Do góry