reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam z rana...... Z wariujacym i kopiacym dzieciem...... Nasz 22 tyg. Wypycha mnieeeee
1519107996-9e1bad2172dad21f-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No zaczyna po woli cos odstawac[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dzień dobry. Zaprowadziłam corke na 8 do szkoły i teraz zamierzam leniuchować. Właśnie 22 tydzień mi się rozpoczął. Synek w brzuchu już bryka porządnie widać golym okiem kopniaki. Nawet nie wiem kiedy zleciało. Za tydzień robię krzywą cukrzycową i odkryłam ze mozna kupić glukozę o smaku cytrynowym.może wtedy jakoś pójdzie.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i te połówkowe i normalne.
@Margana ja tez mam profilaktycznie natamycyne. Dziadostwo. Bez namoczenia i aplikatora ciężko to cholerstwo dobrze umieścić.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie moge aplikatotem, bo musze uwazac zeby pessara nie zsunac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No ma 387 g i mniej więcej 25cm ciężko go już zmierzyć [emoji14]

p19u3e3k1k3pyifx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
woooowww normalnie nie moge uwierzyc ze nasze dzieci juz tyle moga miec cm jestem pelna podziwu az nie moge sie doczekac czwartku
marika a ktory masz dzis tydz + dzien??

@kinga30 widzisz leci jak nie wiem co......oby tak lecialo do porodu.

@gfusiarz wieczorem pileczka ci wyskakuje,sliczny.

Ja duzo cwiczylam mialam taki ladny brzuszek przed ciaza widocznie miesnie jeszcze trzymaja.

Jeju jedno wyslalam do szkoly 2 zaraz odstawie jada na wycieczke i wroca dopiero o 19. Bossko
Nerka na szczescie odpuscila...ale mialam takie uczucie jakbym przy sikaniu piasek miala. Musze to gince powiedziec niech mi ja sprawdzi czy nic sie nie dzieje.

Trzymam kciuki za wizyty...czekam na same dobre wiesci.

Oliwka ja bym poszla na usg tej nerki. Skoro mialas problemy to lepiej sprawdzic. A mocz kiedy badalas? Ok byl?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja swojego o 5 wyprawilam hihi ale poszlam dalej spac....tzn nie spalam od 4 bo Mati przylazl ze jakies niby horrory mu sie snia. Wladowal sie do nas. Pozniej budzik d do pracy i jakos przysnelam. To ty tak rano sniadanie jesz? Czy razem z mezem jak do pracy idzie?

A ja nie wiem czemu ale podobaja mi sie wozki fioletowe....ewentualnie szare czerwone. Wczoraj naogladalam sie ich w sieci to dzis w nocy mi sie wozki snily.

Ja mam szary, z jednym paskiem pomaranczowym[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
No ma 387 g i mniej więcej 25cm ciężko go już zmierzyć [emoji14]

p19u3e3k1k3pyifx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mój miał w 19+0 284g ale ile ma cm lekarz nie mówił, bo niby się już nie mierzy takich dużych dzieci, ale z tego co sama wyliczyłam na podstawie kości udowej to wychodziło jakoś 20cm :)

woooowww normalnie nie moge uwierzyc ze nasze dzieci juz tyle moga miec cm jestem pelna podziwu az nie moge sie doczekac czwartku
marika a ktory masz dzis tydz + dzien??
Noo aż się zastanawiam gdzie one się mieszczą, przecież brzuszki nie są takie duże a jednak około 20cm dziecko to już spore. A dopiero co były fasolkami [emoji173]

Do góry