reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Byłam dzisiaj u ginekologa. Serduszko ładnie bije więc wszystko jest dobrze :) dzisiaj powiedział mi że wszystkie swoje pacjentki wysyła na prenatalne, tak więc super :)
6+5
Wow super! Gratuluje [emoji5]
To jak ja bede na wuzycie w 6+6 to tez powinno byc serduszko. Mam nadzieje, ze bedzie.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hahaha no z zamierzenia miala byc z sosem ciemnym pieczeniowym, smazonymi plasterkami bekonu i korniszony z marynowaną papryką. Kasza oczywiście gryczana

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mniam mniam szkoda że tak daleko mieszkam bo wpadlabym na taki pyszny obiadek :)

Mniam mniam szkoda że tak daleko mieszkam bo wpadlabym na taki pyszny obiadek :)
Staram sie zdrowiej jesc niz tylko kupne pierogi co mi sie czesto zdarzalo. Wszystko dla dobrej i zdrowej ciąży :-)

Dzisiaj wyjątkowo mnie tylko raz coś zabolalo i juz oczywiscie myślenie że co$ pewnie nie tak pojdzie bo objawów mniej dzisiaj a przwciez nie codziennie muszą wszystkie objawy wyskakiwac prawda? Wieczorem i tak pewnie bedzie mnie w podbrzuszu ciągnęło.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Staram sie zdrowiej jesc niz tylko kupne pierogi co mi sie czesto zdarzalo. Wszystko dla dobrej i zdrowej ciąży :-)

Dzisiaj wyjątkowo mnie tylko raz coś zabolalo i juz oczywiscie myślenie że co$ pewnie nie tak pojdzie bo objawów mniej dzisiaj a przwciez nie codziennie muszą wszystkie objawy wyskakiwac prawda? Wieczorem i tak pewnie bedzie mnie w podbrzuszu ciągnęło.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Oczywiście niemartw się te hormony skacza jak szalone to i nasze nastroje i objawy zmieniają się każdego dnia :)

Oczywiście niemartw się te hormony skacza jak szalone to i nasze nastroje i objawy zmieniają się każdego dnia :)
Haha dzosiaj np mam ochote śmiać się z byle czego. Popayrze na telefon to w śmiech,plasterek bekonu na obiad wprawil mnie w iech na co M patrzyljak na.czubka xD taka glupawka. A z rana smucenie.było.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Witam dziewczyny :) Może niektóre z Was mnie pamiętają,bo udzielałam się na początku założenia tego forum Lipcowe mamy 2018.Czekałam wtedy na @ która niestety przyszła 25 października..Po @ w dni płodne znów zaczęliśmy starania i chyba się udało :) Dziś zrobiłam mniej więcej 2 godziny temu test o czułości 10 i wyszła delikatna druga kreska po niecałej minucie wiec czuje,że udało się za trzecim podejściem :) @ mam dostać dopiero w poniedziałek wiec zobaczymy jak to będzie.Chciałabym też zrobić test o czułości 25 tak dla porównania.Jak wyliczyłam sobie termin porodu to wychodzi mi według kalkulatora na 30 lipca wiec nadal się załapuje na wasze forum ;) Mam córke która skończyła 2 lata i 7 miesięcy z nią bardzo ciężko znosiła ciąże do 15 tygodnia miałam całodobowe mdłości i wymioty,do tego bóle głowy mam nadzieje,że jeżeli się udało to tym razem będę lepiej tą ciąże przechodziła :) Wysyłam Wam zdjęcie mojego dzisiejszego testu może coś tam dojrzycie na żywo kreska wygląda wyrazniej :)

Załączniki

• 2017-11-17 16.01.08 (2).jpg
    2017-11-17 16.01.08 (2).jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 95
Do góry