reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Powodzenia[emoji110][emoji110]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dzięki że pytasz [emoji4] wszystko super, mąż miał weekend wolny więc w ogóle nie wchodziłam na forum [emoji4] w czwartek wizyta a w następną środę połówkowe [emoji4] już nie mogę się doczekać aż znów zobaczę synka [emoji4] a Ty jak się czujesz?

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To do
Dzięki że pytasz [emoji4] wszystko super, mąż miał weekend wolny więc w ogóle nie wchodziłam na forum [emoji4] w czwartek wizyta a w następną środę połówkowe [emoji4] już nie mogę się doczekać aż znów zobaczę synka [emoji4] a Ty jak się czujesz?

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To dobrze, że wszystko ok☺️ ja w miarę, w srode wizyta i juz sie nie mogę doczekać ☺️

Witajcie dzuewczyny!

@Zulson gratulacje!! Dużo miłości i szczęścia na nowej drodze życia :)
Udanej podróży poślubnej.

Powodzenia na wizytach!

Poczułam dziś pod ręka pierwszego kopniaczka :-) :):-) :)

Co do rodziny to ja niestety nie mam tu nikogo rodzice i rodzeństwo sa w PL, takze będziemy musieli radzić sobie sami. Na szczęście moj partner jest dla mnie ogromnym oparciem i bardzo sie we wszystko angażuje, takze nie boje sie bo wiem ze damy radę :)
Gratuluje kopniaczka!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Macie też tak?! Mnie ostatnio pobolewa brzuch dość często, zastanawiam się czy może to ten czas kiedy maluszek ma za mało miejsca i zaczyna się rozpychać i się wszystko rozciąga??? Zapytam na pewno jutro moją ginekolog na połówkowych, brzuch nie bolo cały czas właśnie, czasami mniej czasami mocniej.. Sama nie wiem.. Mam nadzieję że to po prostu rozciąganie....

p19u3e3krozh766j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mnie juz od jakiegos czasu tak boli w dole brzucha i krzyzu. Taki dosc nieprzyjemny bol, ktory trwa chwile i sie konczy, tak jakby skurcz. Lekarz mowil, ze to nic zlego. Mimo to ciagle mam watpliwosci.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

U mnie tez skonczony 20 tydzien i co sie okazuje? Corka ma prawdopodobnie rumien zakazny.. K***wa nie moze byc dobrze...

hchygzu3s1ksbpf1.png
Rumiane policzki wyskoczyły? Na pocieszenie moge powiedzieć, że dorośli bardzo rzadko sie zarazaja. Większość ma przeciwciała a jak nie ma to podobno nie jest aż tak mocno zakaźna. Ale rozumiem, że się martwisz po tym co sie ostatnio naczytalam

reklama
Do góry