Wszystko wyszło super
reklama
Zobacz załącznik 839605 Zobacz załącznik 839606
Wszystko wyszło superpierwszy taniec się udał, nikt się nie upił do nieprzytomności, wszyscy dobrze się bawili więc jestem mega zadowolona. Jutro jedziemy do Zakopanego na podróż poślubną
[/QUOGratulacje
![]()
Udanego wyjazdu do Zakopanego![]()
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Wszystko wyszło superpierwszy taniec się udał, nikt się nie upił do nieprzytomności, wszyscy dobrze się bawili więc jestem mega zadowolona. Jutro jedziemy do Zakopanego na podróż poślubną
![]()
Przepieknieee wygladaliscie
T
taycia
Gość
![]()
Gratuluje serdecznie. Szczescia I zdrowia na Nowej Drodze Zycia.
Gfusiarz - sliczny domek.
Ja urodziny 14 lipca, a imieniny 30 czerwca.
Termin na 24, ale na bank urodze wczesniej.
Od wczoraj czuje prykanie Synka.
I mialam maly incydent zawrotowy ( krecilk mi sie mocno w glowie podczas siedzenia?).
Na szczescie kilka lat mialam juz cos takiego, wiec mniej wiecej wiedzialam, ze cokolwiek sie ze mna dzieje nie jest niczym powaznym.
Margana
Super, ze wszystko sie udalo! Przeslicznie wygladalas[emoji5] Udanej podrozy zycze, odpocznijcie sobie[emoji5]Zobacz załącznik 839605 Zobacz załącznik 839606
![]()
![0d1yskjoqs9fyz5x.png](https://www.suwaczki.com/tickers/0d1yskjoqs9fyz5x.png)
![mhsvvcqg1m8gostm.png](https://www.suwaczki.com/tickers/mhsvvcqg1m8gostm.png)
Aniołek[*]8.08.2017
Agatka29
GratulacjeZobacz załącznik 839605 Zobacz załącznik 839606
![]()
ślicznie wygladacie i super że wszystko się udało
Cześć dziewczyny
Już po śniadaniu, mąż wyprawiony do pracy, można się wziąć za nadrabianie
a mało tego nie jest, więc z góry przepraszam, jak będę odpisywać na coś, co już dawno zostało "wyjaśnione"
Czasem tylko sporo, czasem bardzo dużo (aż idę czasami sprawdzić do wc, czy nic złego się nie dzieje, bo dosłownie czuję, jak wypływa...), zazwyczaj biały, żółtawy, czasami przezroczysty, i gin mówił, że to ok.
przy czym ja zawsze bardzo dobrze "czułam" wszystko, co się dzieje w moim ciele - np przy jakiejkolwiek kontuzji byłam w stanie bardzo precyzyjnie określić, co boli (czy mięsień, ścięgno, staw, czy cokolwiek, jak mięsień, to dokładnie określałam który, nawet jeśli przechodziło w tym miejscu kilka, a fizjo to potem potwierdzał i pomagał "ogarnąć"
)
Już po śniadaniu, mąż wyprawiony do pracy, można się wziąć za nadrabianie
a mało tego nie jest, więc z góry przepraszam, jak będę odpisywać na coś, co już dawno zostało "wyjaśnione"
bardzo różny i nie wiem, od czego zależyDziewczyny jakiej konsystencji macie teraz śluz i kolor ?
Czasem tylko sporo, czasem bardzo dużo (aż idę czasami sprawdzić do wc, czy nic złego się nie dzieje, bo dosłownie czuję, jak wypływa...), zazwyczaj biały, żółtawy, czasami przezroczysty, i gin mówił, że to ok.
na początku nie wiem, skąd wiedziałam, po prostu wiedziałam, było to coś, czego nigdy wcześniej nie czułam, w miejscu, gdzie jest macica, itd, a potem utwierdziłam się w tymHej dziewczyny skąd wiecie, ze czujecie ruchy dziecka? po czym to poznać? Ja czasami coś czuje ale nie wiem czy to maleństwo, czy może w brzuchu mi się "flaki" przewracają. Sama nie wiem już![]()
przy czym ja zawsze bardzo dobrze "czułam" wszystko, co się dzieje w moim ciele - np przy jakiejkolwiek kontuzji byłam w stanie bardzo precyzyjnie określić, co boli (czy mięsień, ścięgno, staw, czy cokolwiek, jak mięsień, to dokładnie określałam który, nawet jeśli przechodziło w tym miejscu kilka, a fizjo to potem potwierdzał i pomagał "ogarnąć"
Piję herbatę - lubię, poza tym, jak byłam przeziębiona to wypijałam po kilka kubków, teraz, choć jestem zdrowa, to "zapobiegawczo" (i dlatego, że po prostu lubię z miodem) piję powiedzmy kubek (ale już nie zawinięta w kołdrę, tylko rozcieńczony z inną herbatą)Dziewczyny w ciąży można pić kwiat lipy? Kupiłam sobie wczoraj syrop malinowy do herbaty właśnie z kwiatem lipy i nie wiem czemu ta lipa chodzi mi po głowie że nie wolno? :O
nie ma badań na ciężarnych, dlatego trzeba ostrożnie, i jak wszystko w ciąży nie za dużo. W sumie w ciąży to trzeba na wszystko uważać...Jak naturalny i jest go więcej to bym uważała ...
Link do: Herbata z lipy – właściwości, skutki uboczne. Herbata z lipy w ciąży, dla dziecka
Ważne jest, żeby słuchać organizmu, itd. ale moim zdaniem zdecydowanie lepsza herbata z lipy niż gorączka, która może być niebezpieczna...
U mnie, żeby jakkolwiek zauważyć działanie "napotne" lipy to musiałam wypić od razu spory kubek bardzo ciepłej, w dodatku zawinięta w kołdrę - dużo silniej na mnie zawsze działała inna "herbatka", ale w ciąży nie do picia (jak byłam przeziębiona, albo choćby zmarznięta, przemoczona itd, to herbata, a do tego w oddzielnym małym garnuszku pogotować trochę chilli, ja wrzucam jedną-dwie całe suszone papryczki, cynamonu, parę goździków, trochę gałki muszkatołowej, kilka kawałków imbiru, kilka całych ziaren kardamonu... przelać przez sitko do herbaty, dodać miodu, wypić od razu - efekt "rozgrzewający" i napotny jest bardzo silny, najlepiej od razu do łóżka, i wstaje się zdrowym, ale takiej ilości cynamonu, kardamonu itd i tak silnego efektu rozgrzewającego w ciąży bym nie zaryzykowała... no ale do wykurowania przeziębionego kichającego męża sprawdza się idealnie
Lipa działa dużo "delikatniej" od takiej herbatki
reklama
superWitajcie[emoji5]
Dzis znowu sie wybieramy na lodowisko. Tym razem z kolega corki. A potem na pizze, mniam[emoji5]
Milego dnia mamuski!
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
mam nadzieję, że dzień był bardzo udany
no i trochę zazdroszczę tej pizzy...
btw, też jeździsz a łyżwach, czy tylko do towarzystwa?
Podziel się: