reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To miesiąc za wcześnie maluch wyszedł. Spieszył się do rodziców :) ale wszystko wporzadku było czy jakieś komplikacje ?
35 tydzień, ogólnie oddychał sam, nie mógł utrzymać temperatury ale dosyć szybko załapał 5 dni tylko bylismy w szpitalu 4 był dogrzewamy. Przepuklina pępkowa ale dosyć szybko sie wciagla, niewykształcona panewka biodrowa ale to akurat może byc dziedziczne bo ja mialam oby dwa nie wykształcone a nie byłam wcześniakiem, tylko, że ja miałam poduszkę frejki do 9 miesięcy a Kacpra tylko szeroko pieluchowalismy, ostatnia kontrola w wieku 4 miesięcy no i wnm i asymetria

35 tydzień, ogólnie oddychał sam, nie mógł utrzymać temperatury ale dosyć szybko załapał 5 dni tylko bylismy w szpitalu 4 był dogrzewamy. Przepuklina pępkowa ale dosyć szybko sie wciagla, niewykształcona panewka biodrowa ale to akurat może byc dziedziczne bo ja mialam oby dwa nie wykształcone a nie byłam wcześniakiem, tylko, że ja miałam poduszkę frejki do 9 miesięcy a Kacpra tylko szeroko pieluchowalismy, ostatnia kontrola w wieku 4 miesięcy no i wnm i asymetria

To troszkę przeszliście stresów. Ale źle nie było na szczęście. Dzielny i silny synek :)

Ja mam urodziny 17 lipca a termin według usg 25-26 lipiec :-D moja mama też ma urodziny 17 lipca ciekawe czy mi dzidzia zrobi prezent na urodziny :p
Ja mam termin na 1 lipca. 13 czerwca urodziny ma mój P. 24 czerwca ma imieniny, 30 czerwca urodziny ma moja teściowa, 2 lipca ja mam urodziny, 5 lipca mam imieniny, a 9 lipca urodziny ma moja córcia [emoji16][emoji16] ,ciekawe kiedy urodzi się Zuzia [emoji16]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
O mamy tak samo 16.6 jutro 17 ale ja zawsze mówię że 16 a nie 17, albo jak jest 17 ze juz 18 jak ktoś pyta :-D

reklama
Do góry