reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak super że już w 16 czujesz takie ruchy :)
Pewnie, że tak :) skoro jest dobrze to nie ma co sobie głowy zawracać kilogramami :) później będziemy chciały zrzucić :D
Tak od 4 dni pod ręką, że już mąż czuł parę razy . Chyba lubi jajecznice bo ostatnio dwa razy jadlam i tak potem skakało, po słodyczach wogole nie skacze :-D z synkiem tez właśnie od 16 tygodnia czułam jak i teraz :-)

reklama
Ja to tak. ze trafiłam do szpitala z odwodnienia ..:pi tam kroplowki jednego dnia to 4 mi dali :p
Początków to też wole nie wspominac bo bylam nie do zycia dosyc, ze góra to jeszcze dołem bo krwawienia byłam słaba, wycieńczona i nie miałam siły z łóżka wstac wiec wiem co czułaś a skore to miałam tak suchą, że mi normalnie schodziła buu dobrze, że już to za nami

Ja też wymiotowałam ☺️ a teraz na obiad 2.5 kotleta haha kurcze szkoda, że mi się choć trochę nie zacisnął ☺️
No teraz jest fajnie, niedługo będzie trochę wiecej bo Wielkanoc i akurat mu tak fajnie wypadnie

Kiedy ta Wielkanoc bo mi z głowy wyleciało :D
U mojego chyba będzie przestój 2tyg albo miesiąc i myślimy czy by się nie postarać o kredyt i w ten czas skończyć mieszkanie i kupić wszystko dla dziecka plus odłożyć coś na czarną godzinę. Ale nie wiem czy to dobry pomysł pakować się znowu w kredyt. Jeszcze mu zostało prawie dwa lata po 500 :/

Dokładnie. Jak ma się coś stać to się stanie nawet na wolnym w trakcie spaceru..
Ja się się boje o mojego bo w busie taki kawał drogi. Do tego codziennie na budowie od rana do wieczora, na wysokości zazwyczaj :/
No właśnie strach jest chyba zawsze czy taka praca czy inna

Kiedy ta Wielkanoc bo mi z głowy wyleciało :D
U mojego chyba będzie przestój 2tyg albo miesiąc i myślimy czy by się nie postarać o kredyt i w ten czas skończyć mieszkanie i kupić wszystko dla dziecka plus odłożyć coś na czarną godzinę. Ale nie wiem czy to dobry pomysł pakować się znowu w kredyt. Jeszcze mu zostało prawie dwa lata po 500 :/
1 kwietnia Wielkanoc ☺️

Tak od 4 dni pod ręką, że już mąż czuł parę razy . Chyba lubi jajecznice bo ostatnio dwa razy jadlam i tak potem skakało, po słodyczach wogole nie skacze :-D z synkiem tez właśnie od 16 tygodnia czułam jak i teraz :-)

Mojemu wczoraj pokazałam na YT jak widać ruchy na brzuchu to zdziwiony że to chyba fotomontaż :D hahaha
No nie mogę się doczekać aż zobaczy u mnie na brzuchu :D

Początków to też wole nie wspominac bo bylam nie do zycia dosyc, ze góra to jeszcze dołem bo krwawienia byłam słaba, wycieńczona i nie miałam siły z łóżka wstac wiec wiem co czułaś a skore to miałam tak suchą, że mi normalnie schodziła buu dobrze, że już to za nami
Ja też właśnie taką skórę suchą miałam jak ginekolog mnie zobaczyła to odrazu do szpitala skierowanie mi dała, praktycznie wcale potasu nie miałam, ledwo chodziłam jak trup. .
Najważniejsze że to najgorsze juz za nami ,teraz wkoncu wszystko się poprawiło na lepsze i oby tak zostało do końca, jeszcze trochę i będzie wiosna będzie jeszcze lepiej, lepsze samopoczucie i wogole ;-)

Ja też właśnie taką skórę suchą miałam jak ginekolog mnie zobaczyła to odrazu do szpitala skierowanie mi dała, praktycznie wcale potasu nie miałam, ledwo chodziłam jak trup. .
Najważniejsze że to najgorsze juz za nami ,teraz wkoncu wszystko się poprawiło na lepsze i oby tak zostało do końca, jeszcze trochę i będzie wiosna będzie jeszcze lepiej, lepsze samopoczucie i wogole ;-)
Dokładnie też na to liczę ☺️ ja ogólnie to jestem cieplolubna i już sie nie mogę doczekać +20☺️

reklama
Mojemu wczoraj pokazałam na YT jak widać ruchy na brzuchu to zdziwiony że to chyba fotomontaż :D hahaha
No nie mogę się doczekać aż zobaczy u mnie na brzuchu :D
Jeszcze trochę i na własne oczy zobaczy to jak wasz maluch wariuje :p
Miałam taki filmik z 8 miesiąca ale tel się popsuł i po filmie, a nigdzie nie zgralam sobie .Warto nagrać i mieć taką pamiątkę :-)
Ja to czasem też oglądam na YT takie filmiki:-D

Do góry