kinga30
Fanka BB :)
Moj po 2 na tydzieńMoj tez po 5 tygodniaach...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj po 2 na tydzieńMoj tez po 5 tygodniaach...
Zazdroszcze, gdzie pracuje moze powiem mojemu zeby prace zmienilMoj po 2 na tydzień
Ja tez tak mam zero zachcianek apetyt mniejszy o połowę niż przed ciążą. 2 tygodnie temu byłam ważnona i waga taka sama jak na początku ciąży ani kg więcej brzuszek powoli rośnie, małe skacze że czuć pod ręką, nie mam się czym martwić wagą, jak dziecko zdrowo rośnie i wyniki są dobre .dzisiaj mam 16.6 tydz jeszcze zdążę nadrobić kg ;-)Wszystkim Wam się zwiększył apetyt ? Bo ja się martwię, że tylko 2 kg od początku ciąży przybyło.. a i tak na początku chudłam 6..
To jem tyle co przed ciążą, czasem nawet mniej.. nie mam zachcianek i nie czuje głodu co chwilę. :/ Normalne ?
Kierowca zawodowy jeździ na tirachZazdroszcze, gdzie pracuje moze powiem mojemu zeby prace zmienil
O ja teraz nadrabiam z jedzeniem, sie smieja że mnie, ze obiad jak dla chłopa ja mam dzisiaj 18+4Ja tez tak mam zero zachcianek apetyt mniejszy o połowę niż przed ciążą. 2 tygodnie temu byłam ważnona i waga taka sama jak na początku ciąży ani kg więcej brzuszek powoli rośnie, małe skacze że czuć pod ręką, nie mam się czym martwić wagą, jak dziecko zdrowo rośnie i wyniki są dobre .dzisiaj mam 16.6 tydz jeszcze zdążę nadrobić kg ;-)
O to nie za bardzo bym sie balaKierowca zawodowy jeździ na tirach
Nie jest tak źleO to nie za bardzo bym sie bala
A ja dzis rowno 18O ja teraz nadrabiam z jedzeniem, sie smieja że mnie, ze obiad jak dla chłopa ja mam dzisiaj 18+4
Niewydolnosc ciesniowo-szyjkowa.
Tym razem wiemy o mojej wadzie i lekarze na nas uwazaja. Takze licze na inny scenariusz...
A jestem bardzo gotowa na wszelkie zmiany, ktore wynikna z powiekszenia rodziny nie moge sie doczekac. Dla mnie to nie beda zadne ograniczenia
A mój już za tydzień wraca