G
gosc12
Gość
Ja sie doczekac nie moge siedzenia na hustawce kolo domu albo w altanie. U nas jest piekny ogrod pelno kwiatkow i roznych alejek
Spodziewaj się gościa w kwietniu znajdę Cię ! Twoja altankę i ogród
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie doczekac nie moge siedzenia na hustawce kolo domu albo w altanie. U nas jest piekny ogrod pelno kwiatkow i roznych alejek
28-ego dokładnie. I w ten dzień kończymy 27 tydzieńTwoj ma urodziny koniec kwietnia?
Wtedy to już napewno, będzie kawał dzidzi to będzie miało czym kopać żeby na skórze było wyraźnie widaćMoże mu maluch zrobi prezent na urodziny pod koniec kwietnia już bede w 27 TC
Hahaha to jak mój i synek dzień później28-ego dokładnie. I w ten dzień kończymy 27 tydzień
W kalendarzu juz pozaznaczane
Hehe zapraszam!!Spodziewaj się gościa w kwietniu znajdę Cię ! Twoja altankę i ogród
Wtedy to już napewno, będzie kawał dzidzi to będzie miało czym kopać żeby na skórze było wyraźnie widać
Hahaha to jak mój i synek dzień później
Nie mąż 28 a synek dzień później. Za to córka 23 lipca a ja mam imieniny 24 lipca29ego mają oboje urodziny ? Ale się zgrało wam fajnie. Cudowny prezent mąz dostał na urodziny <3