kinga30
Fanka BB :)
@martaaa515 co tam u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak apetyt jest to trzeba jeść :-)gdybym mogła to tez więcej bym jadla ;-)ja nie mam i czasem jem bo musze , może przez okropne wymioty na początku ciąży żołądek mi się zacisnąl i teraz jem bardzo mało ,szybko się najadamO ja teraz nadrabiam z jedzeniem, sie smieja że mnie, ze obiad jak dla chłopa ja mam dzisiaj 18+4
Dobrze pamietasz to ja pisałam, ten tydzień mi bardzo szybko zleciał, nastepny też zleci bo w środę wizytaNo widzisz, a Dopiero pamiętam jak pisałaś że pojechał w niedzielę chyba że pomyliłam osoby ?
Mój na szczęście za 18 dni tez będzie spowrotem ale tylko na trzy dni :/
Zazdroszcze, gdzie pracuje moze powiem mojemu zeby prace zmienil
Ja też wymiotowałam a teraz na obiad 2.5 kotleta haha kurcze szkoda, że mi się choć trochę nie zacisnąłJak apetyt jest to trzeba jeść :-)gdybym mogła to tez więcej bym jadla ;-)ja nie mam i czasem jem bo musze , może przez okropne wymioty na początku ciąży żołądek mi się zacisnąl i teraz jem bardzo mało ,szybko się najadam
Ja tez tak mam zero zachcianek apetyt mniejszy o połowę niż przed ciążą. 2 tygodnie temu byłam ważnona i waga taka sama jak na początku ciąży ani kg więcej brzuszek powoli rośnie, małe skacze że czuć pod ręką, nie mam się czym martwić wagą, jak dziecko zdrowo rośnie i wyniki są dobre .dzisiaj mam 16.6 tydz jeszcze zdążę nadrobić kg ;-)
No teraz jest fajnie, niedługo będzie trochę wiecej bo Wielkanoc i akurat mu tak fajnie wypadnieTaki układ super. Dwa tyg w pracy tydzień w domu.. K będzie próbował tak załatwić żeby też tak zjeżdżać ale ciężko :/
Ja to tak. ze trafiłam do szpitala z odwodnienia ..i tam kroplowki jednego dnia to 4 mi daliJa też wymiotowałam a teraz na obiad 2.5 kotleta haha kurcze szkoda, że mi się choć trochę nie zacisnął
Nie jest tak źle
Dobrze pamietasz to ja pisałam, ten tydzień mi bardzo szybko zleciał, nastepny też zleci bo w środę wizyta