reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
O ja teraz nadrabiam z jedzeniem, sie smieja że mnie, ze obiad jak dla chłopa☺️ ja mam dzisiaj 18+4
Jak apetyt jest to trzeba jeść :-)gdybym mogła to tez więcej bym jadla ;-)ja nie mam i czasem jem bo musze , może przez okropne wymioty na początku ciąży żołądek mi się zacisnąl i teraz jem bardzo mało ,szybko się najadam:-D

No widzisz, a Dopiero pamiętam jak pisałaś że pojechał w niedzielę :p chyba że pomyliłam osoby ?:D
Mój na szczęście za 18 dni tez będzie spowrotem ale tylko na trzy dni :/
Dobrze pamietasz to ja pisałam, ten tydzień mi bardzo szybko zleciał, nastepny też zleci bo w środę wizyta☺️

Jak apetyt jest to trzeba jeść :-)gdybym mogła to tez więcej bym jadla ;-)ja nie mam i czasem jem bo musze , może przez okropne wymioty na początku ciąży żołądek mi się zacisnąl i teraz jem bardzo mało ,szybko się najadam:-D
Ja też wymiotowałam ☺️ a teraz na obiad 2.5 kotleta haha kurcze szkoda, że mi się choć trochę nie zacisnął ☺️

Ja tez tak mam zero zachcianek apetyt mniejszy o połowę niż przed ciążą. 2 tygodnie temu byłam ważnona i waga taka sama jak na początku ciąży ani kg więcej :-D brzuszek powoli rośnie, małe skacze że czuć pod ręką, nie mam się czym martwić wagą, jak dziecko zdrowo rośnie i wyniki są dobre .dzisiaj mam 16.6 tydz jeszcze zdążę nadrobić kg ;-)

Jak super że już w 16 czujesz takie ruchy :)
Pewnie, że tak :) skoro jest dobrze to nie ma co sobie głowy zawracać kilogramami :) później będziemy chciały zrzucić :D

reklama
Do góry