Margana
Fanka BB :)
Tym razem juz bedzie dobrze! Jestes zabezpieczona, kontrolowana. Musi byc ok!W srode, 21.02. Dzisiaj rowno 20 tydzien. Pierwsza ciaza zakonczona w 23 tygodniu...
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tym razem juz bedzie dobrze! Jestes zabezpieczona, kontrolowana. Musi byc ok!W srode, 21.02. Dzisiaj rowno 20 tydzien. Pierwsza ciaza zakonczona w 23 tygodniu...
To ja jakas dziwna jestem bo bardzo rzadko mam jakie zmiany nastroju...ale ogolnie to zaczynam sie bac bo ja lubilam jezdzic duzo, zwiedzac, wyjsc z domu kiedy Ci cos nie pasuje a za niedlugo tak nie bedzie strach mnie troche ogarnia se ciagle w domu na dupie:/ no ale jakos trzeba dac rade
Buahah nie no mogei tylko chodzi mi o potem po porodzie juz nie wyjdzie sobie czlowiek sam na.lajcie kiedy mu pasuje tylko nawet jak ktos z dzieckiem zostanie to szybko jakies zakupy i na tym koniecAle nie mozesz za dużo chodzić ? Czy o co chodzi ?
Ale z dzieciatkiem wcalw nie trzeba ciagle siedziec w domu. Mozna jezdzic, podrozowac itp. tyljo trzeba te wyjazdy troche zmodyfikowac pod wzgledem dziecka.To ja jakas dziwna jestem bo bardzo rzadko mam jakie zmiany nastroju...ale ogolnie to zaczynam sie bac bo ja lubilam jezdzic duzo, zwiedzac, wyjsc z domu kiedy Ci cos nie pasuje a za niedlugo tak nie bedzie strach mnie troche ogarnia se ciagle w domu na dupie:/ no ale jakos trzeba dac rade
Ale z dzieciatkiem wcalw nie trzeba ciagle siedziec w domu. Mozna jezdzic, podrozowac itp. tyljo trzeba te wyjazdy troche zmodyfikowac pod wzgledem dziecka.
Aniołek[*]8.08.2017
Tak wiem wiem ale to juz nie to samo tym bardziej że mojego wiecznie nie ma... moze kiedys sie to zmieniAle z dzieciatkiem wcalw nie trzeba ciagle siedziec w domu. Mozna jezdzic, podrozowac itp. tyljo trzeba te wyjazdy troche zmodyfikowac pod wzgledem dziecka.
Aniołek[*]8.08.2017
Jasne, ale zmiana stylu zycia to yez duze wyzwanie. Zobaczysz, poukladasz sobie tak zycie zeby bylo tak jak lubisz, tylko z dzidzia[emoji5]Ale mniejsza o to nie takie ludzie maja problemy
Buahah nie no mogei tylko chodzi mi o potem po porodzie juz nie wyjdzie sobie czlowiek sam na.lajcie kiedy mu pasuje tylko nawet jak ktos z dzieckiem zostanie to szybko jakies zakupy i na tym koniec