reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

W srode, 21.02. Dzisiaj rowno 20 tydzien. Pierwsza ciaza zakonczona w 23 tygodniu...:(
Tym razem juz bedzie dobrze! Jestes zabezpieczona, kontrolowana. Musi byc ok!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
To ja jakas dziwna jestem bo bardzo rzadko mam jakie zmiany nastroju...ale ogolnie to zaczynam sie bac bo ja lubilam jezdzic duzo, zwiedzac, wyjsc z domu kiedy Ci cos nie pasuje a za niedlugo tak nie bedzie strach mnie troche ogarnia se ciagle w domu na dupie:/ no ale jakos trzeba dac rade:)

To ja jakas dziwna jestem bo bardzo rzadko mam jakie zmiany nastroju...ale ogolnie to zaczynam sie bac bo ja lubilam jezdzic duzo, zwiedzac, wyjsc z domu kiedy Ci cos nie pasuje a za niedlugo tak nie bedzie strach mnie troche ogarnia se ciagle w domu na dupie:/ no ale jakos trzeba dac rade:)

Ale nie mozesz za dużo chodzić ? Czy o co chodzi ?

Ale z dzieciatkiem wcalw nie trzeba ciagle siedziec w domu. Mozna jezdzic, podrozowac itp. tyljo trzeba te wyjazdy troche zmodyfikowac pod wzgledem dziecka.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale z dzieciatkiem wcalw nie trzeba ciagle siedziec w domu. Mozna jezdzic, podrozowac itp. tyljo trzeba te wyjazdy troche zmodyfikowac pod wzgledem dziecka.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tak wiem wiem ale to juz nie to samo:D tym bardziej że mojego wiecznie nie ma... moze kiedys sie to zmieni

reklama
Buahah nie no mogei tylko chodzi mi o potem po porodzie :D juz nie wyjdzie sobie czlowiek sam na.lajcie kiedy mu pasuje tylko nawet jak ktos z dzieckiem zostanie to szybko jakies zakupy i na tym koniec

Aaa hahaha :D
No tak, zostaną nam spacery, szybkie wyjście i do domu. Ale ja tam się cieszę :)

Do góry