reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie też boli głowa chyba taka pogoda po prostu albo przez tenas zły humor :( eh to teraz już się nie złoście na siebie tylko pogodzcie się i pozegnajcie w zgodzie :* szybko zleca te 3 tygodnie zobaczysz

Siedzieliśmy przytuleni ta ostatnia godzinę, pożegnaliśmy się i właśnie 10minut temu wsiadł do busa :( wiem, że zlecą. Zwłaszcza że przyjedzie na podwójne połówkowe :) najgorszy ten pierwszy dzień wyjazdu.. a jaka pogoda u Ciebie ? U mnie duszno, słońce i chyba na deszcz się zbiera :(

reklama
Ja mam prawie 21. W pierwszej ciąży chodziłam i płakałam że nie chce być w ciąży. Że chce wyjść na miasto, napić się, pobawić. I teraz żałuję tych myśli.
W tej ciazy niczego nie żałuję. Wolę sobie lezec do góry brzuchem i nie jestem smutna że nie mogę się bawić jak inni w moim wieku. Cieszę się z maleństwa, nie mogę się doczekać spacerów z nim niż imprezy.
Ja też sie cieszyłam, ale czułam sie uwiązana w pewnym momencie a gorzej bylo po porodzie ale to opis nie na ten wątek ;)w każdym badz razie reklamy w tv pokazują nam słodkie, szczesliwe macierzynstwo a początki bywają trudne i to bardzo

Chyba hormony szaleja na tym etapie bo ja ryczalam wczoraj. Ogolnie jestem tak drazliwa i wredna dla meza zwlaszcza w tej ciazy ,ze dziwie sie ze jeszcze mnie nie zostawil :)

hchygzu3s1ksbpf1.png

Znam to. Wszystkie nerwy przelać na faceta. Niech on też się złości :D

Ja też sie cieszyłam, ale czułam sie uwiązana w pewnym momencie a gorzej bylo po porodzie ale to opis nie na ten wątek ;)w każdym badz razie reklamy w tv pokazują nam słodkie, szczesliwe macierzynstwo a początki bywają trudne i to bardzo

Na pewno nie będzie łatwo. Dobrze mieć wtedy przy sobie kogoś bliskiego. Np. Mamę, siostre. Która zajmie się dzieckiem a ty na jeden wieczór będziesz mogła odpocząć.

Wszystkim Wam się zwiększył apetyt ? Bo ja się martwię, że tylko 2 kg od początku ciąży przybyło.. a i tak na początku chudłam 6..
To jem tyle co przed ciążą, czasem nawet mniej.. nie mam zachcianek i nie czuje głodu co chwilę. :/ Normalne ?

reklama
Do góry