reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Na słońce trzeba uważać, mnie jako dziecko niczym nie smarowali i teraz ponoszę tego konsekwencje, pieprzyk na pieprzyku pieprzykiem pogania przez co raz do roku muszę jeździć na kontrolę do dermatologa aby pod dermatoskopem sprawdził czy mi się z nich czerniaki nie robią... ja bym więc tak lekko do tematu słońca nie podchodziła :(

Ja takze mam skore , na ktorej latwo wychodza znamiona w postaci pieprzykow. Jednak skore, ktora otrzymujemy jest uwarunkowana genetycznie ( stad np ma sie AZS - choroba alergiczna)i z reguly gdy w rodzinie osoby maja znamiona to istnieje duze prawdopodobienstwo ,ze bedzie mial i Ty.
Jesli chodzi o czerniaka to wlasnie atakuje przewaznie osoby, ktore maja jasna karnacje i brak jakikolwiek znamion (chociaz to tez nie regula).
Ludzie sie slonca boja, a nie powinni. Wystawianie sie do slonca z umiarem daje same korzysci .

reklama
Dziewczyny dziś na sklep przyszły mi sukienki elastyczne z polskiej produkcji przepiękne
20 tydz
1518796104-5947b1bbf7d45dd5-aaaaaa.jpeg
1518796112-562c3e7a7b586dab-aaaaaa.jpeg
1518796118-e6cb4f46de548a60-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png
Super , jaka cena?:)

Na sklepie 129,00 ale dla koleżanek rabat [emoji4] to polska produkcja co roku powtarzają wiec ręczę za jakość a kolorów jak tęcza
1518798012-206af8e9ce639ba8-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png
To taki uniwersalny rozmiar? Czy wieksze też są? Bo ja to nie jestem taka filigranowa jak Ty☺️ wysyłkowa sprzedaż też prowadzisz?

reklama
Dzisiaj caly dzien chodze w stresie. Jutro bierzemy slub cywilny. Mam nadzieje ze wszystko dobrze wyjdzie i goscie beda sie dobrze bawic :) jako pierwszy taniec wymyslilam mix smiesznych kawalkow :) jeszcze dzisiaj bedziemy cwiczyc
Gratuluję :D
Na pewno wszystko wyjdzie tak jak sobie wymarzyłaś [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry