reklama
Karla88
Fanka BB :)
Dzisiaj caly dzien chodze w stresie. Jutro bierzemy slub cywilny. Mam nadzieje ze wszystko dobrze wyjdzie i goscie beda sie dobrze bawic jako pierwszy taniec wymyslilam mix smiesznych kawalkow jeszcze dzisiaj bedziemy cwiczyc
Gratulacje napewno wszystko się uda
Agatka29
GratulacjeDzisiaj caly dzien chodze w stresie. Jutro bierzemy slub cywilny. Mam nadzieje ze wszystko dobrze wyjdzie i goscie beda sie dobrze bawic jako pierwszy taniec wymyslilam mix smiesznych kawalkow jeszcze dzisiaj bedziemy cwiczyc
Super gratuluję na pewno wszystko się uda idealnie powodzeniaDzisiaj caly dzien chodze w stresie. Jutro bierzemy slub cywilny. Mam nadzieje ze wszystko dobrze wyjdzie i goscie beda sie dobrze bawic jako pierwszy taniec wymyslilam mix smiesznych kawalkow jeszcze dzisiaj bedziemy cwiczyc
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
zaczarowanaKicia
Jestem za 13 lat to powinna zdawać sobie sprawę z bulu przekucia i ze poboli później najlepszy Wiek to od 0-1 albo 12-..... I wyżej od 2 do 12 będzie bardzo ciężko bo boli i przyszkadza A to kolczyk wyciągnie albo co gorsza polknieDokładnie każdy ma swoje zdanie na ten temat. Ja córce na pewno nie przebiję, a z tego co piszesz to nie wiem czy w wieku 8 lat jest świadoma tego co ją czeka. Może zaczekam, aż będzie mieć 13 [emoji39]. Jako nastolatka dorabialysmy z siostrą kolejne kolczyki przekłuwając sobie wzajemnie uszy igłą do strzykawki Nastolatkom ból nie straszny [emoji16]
Karla88
Dziewczyny to są wymiary na płasko
Skład: 95% bawełna, 5% elastan
Wymiary:
Długość całkowita: 91 cm
Szerokość w biuście: 78 cm
Długość rękawa od ramienia: 57 cm
Długość rękawa od pachy: 45 cm
Ubrania mierzone na płasko, bez rozciągania!
Bozzzze eee ile ja mam w brzuchu masakra !!!
Marika dużo kolorów jest
Wymiary:
Marika dużo kolorów jest
Karla88
@Karla88 ja bym sobie szara zamowila ale jakie sa rozmiary ja normalnie nosze rozmiar xs, s teraz
Spokojnie xs,s i M
One są o tyle fajne ze nie rozciągają się nawet po praniu zawsze wracają pierwotnego stanu
Sprawdzę jutro czy jest szara w razie czego można domowic na hurtowni
Wiesz auta oglądać to luz. Gorzej jakby napisał że lubi oglądać gole panienki [emoji16]" moj tato najbatdziej lubi ogladac auta w internecie i pic piwo"[emoji23]
Aniołek[*]8.08.2017
Kuzyn mojego męża tak nauczył syna że się komentuje atrybuty kobiet. I jak idą gdzieś miastem to młody potrafi dość głośno skomplementować że jakaś kobieta " zajebiste cycki" mlody lat 10
reklama
kinga30
Ja mam biust 100 cm, pod biustem 92 cm, brzuch 103 cm. Nadal uważasz że nie jestes filigranowa?Dziewczyny to są wymiary na płasko
Wymiary:
Marika dużo kolorów jest
Podziel się: