reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja kupilam sobie wlasnie legginsy ciazowe,bo mam tylka jedna pare rurek jeansowych, a wszystko inne mnie cisnie,
Przy okazji zakupilam te jogginsy. Zobacz załącznik 839356
9-12 mies jak Maluszek troszke podrosnie .
Od razu humor lepszy.
Jaaakie fajne :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
I dobrze ze sobie poradzilas. Ja tez myslalam ze nie dam rady ze bedzie ciezko,ale jakos poszlo. I bede sie zapierac zeby juz do nalogu nie wrocic.
Mnie szczegolnie ciagnie w stresie....jak sie wkurze czy mam jakis problem. Ale wtedy guma do zucia i daje rade.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No w stresie jest najgorzej, a ja ciagle w stresie.
Ja sie boje, ze po ciazy wroce znowu do palenia, bo lubie palic[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny te które kupiłyście nasze słynne getry ciążowe na allegro, bo pisze że one są ocieplane. Faktycznie mocno są ocieplane czy na wiosnę da się w nich spokojnie chodzić?
Taki delikatny "meszek" jest od środka ;)
To zależy, czy jesteś znarzluch, czy nie ;) dla mnie to na zimę, ale ja przy +10 już krótki rękaw, ale jak ktoś ma mniejszą tolerancję na niskie temperatury, to pewnie przy +10 będą jak najbardziej ok

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jak czytałam podstawy, to brali pod uwagę np ilość łóżek, lekarzy konsultantów, prof itd, sprzęt i takie tam

0d1yrjjgtd95fou3.png
Tylko nie kazdy specjalista chce wykozystac dobrze swoja wiedze i nie kazdy lekarz potrafi ten sprzet odpowiednio wykozystac[emoji6] Dlatego lepiej kierowac sie opiniami pacjentek.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mój szpital jest na 11 miejscu :O a opinie ma straszne, nawet znieczulenia nie dają. Nie wiem czym sobie zasłużył na tak szczytne miejsce

No wlasnie. A mojego nie ma, a znieczulenie daja w kazdej chwili. Zreszta nie ma idealnego szpitala, wiele zalezy od ludzi na jakich sie trafi.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wklei mi ktos link do rankingu? Nie moge cos znalezc.

W moim szpitalu nie ma znieczulenia, jedyne co to gwarantowany jest dostep do gazu ;)
U mnie oddzial neonatologi ma 3 stopien referencyjnosci, dlatego chce tam rodzic. Mam tam swojego lekarza, pozostalych znam, to samo polozne i pielegniarki. Duzo sie tam nalezalam plus zawodowo bywalam tam tez poki pracowalam.
Jakos to bedzie ;)

ja teraz trochę posprzątałam, pozginałam się i mnie tak kręgosłup boli że się ruszyć nie mogę :(

Ja jestem w szoku, że Ujastek z Krakowa nie ma

jakie kosmetyki dla dzieci kupujecie?
Ja narazie jeszcze nie kupuje, ale jak coś to do kąpieli oliatum,bepanthen do smarowania pupki ocentisept do pępuszka ,tormentool w razie czerwonej pupy

reklama
ja teraz trochę posprzątałam, pozginałam się i mnie tak kręgosłup boli że się ruszyć nie mogę :(

Ja jestem w szoku, że Ujastek z Krakowa nie ma

jakie kosmetyki dla dzieci kupujecie?
Przy corce sprawdzilo mi sie Emolium i chyba teraz tez kupie na poczatek. A potem jak bedzie ok to przejde na Ziaje, ktorej tetaz obie z corka urzywamy.

Do pupy Alantan i Sudocrem. Do pepka tylko spirutus.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ostatnia edycja:
Do góry