reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja kupilam sobie wlasnie legginsy ciazowe,bo mam tylka jedna pare rurek jeansowych, a wszystko inne mnie cisnie,
Przy okazji zakupilam te jogginsy. Zobacz załącznik 839356
9-12 mies jak Maluszek troszke podrosnie .
Od razu humor lepszy.
Jaaakie fajne :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
I dobrze ze sobie poradzilas. Ja tez myslalam ze nie dam rady ze bedzie ciezko,ale jakos poszlo. I bede sie zapierac zeby juz do nalogu nie wrocic.
Mnie szczegolnie ciagnie w stresie....jak sie wkurze czy mam jakis problem. Ale wtedy guma do zucia i daje rade.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No w stresie jest najgorzej, a ja ciagle w stresie.
Ja sie boje, ze po ciazy wroce znowu do palenia, bo lubie palic[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny te które kupiłyście nasze słynne getry ciążowe na allegro, bo pisze że one są ocieplane. Faktycznie mocno są ocieplane czy na wiosnę da się w nich spokojnie chodzić?
Taki delikatny "meszek" jest od środka ;)
To zależy, czy jesteś znarzluch, czy nie ;) dla mnie to na zimę, ale ja przy +10 już krótki rękaw, ale jak ktoś ma mniejszą tolerancję na niskie temperatury, to pewnie przy +10 będą jak najbardziej ok

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jak czytałam podstawy, to brali pod uwagę np ilość łóżek, lekarzy konsultantów, prof itd, sprzęt i takie tam

0d1yrjjgtd95fou3.png
Tylko nie kazdy specjalista chce wykozystac dobrze swoja wiedze i nie kazdy lekarz potrafi ten sprzet odpowiednio wykozystac[emoji6] Dlatego lepiej kierowac sie opiniami pacjentek.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mój szpital jest na 11 miejscu :O a opinie ma straszne, nawet znieczulenia nie dają. Nie wiem czym sobie zasłużył na tak szczytne miejsce

No wlasnie. A mojego nie ma, a znieczulenie daja w kazdej chwili. Zreszta nie ma idealnego szpitala, wiele zalezy od ludzi na jakich sie trafi.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wklei mi ktos link do rankingu? Nie moge cos znalezc.

W moim szpitalu nie ma znieczulenia, jedyne co to gwarantowany jest dostep do gazu ;)
U mnie oddzial neonatologi ma 3 stopien referencyjnosci, dlatego chce tam rodzic. Mam tam swojego lekarza, pozostalych znam, to samo polozne i pielegniarki. Duzo sie tam nalezalam plus zawodowo bywalam tam tez poki pracowalam.
Jakos to bedzie ;)

ja teraz trochę posprzątałam, pozginałam się i mnie tak kręgosłup boli że się ruszyć nie mogę :(

Ja jestem w szoku, że Ujastek z Krakowa nie ma

jakie kosmetyki dla dzieci kupujecie?
Ja narazie jeszcze nie kupuje, ale jak coś to do kąpieli oliatum,bepanthen do smarowania pupki ocentisept do pępuszka ,tormentool w razie czerwonej pupy

reklama
ja teraz trochę posprzątałam, pozginałam się i mnie tak kręgosłup boli że się ruszyć nie mogę :(

Ja jestem w szoku, że Ujastek z Krakowa nie ma

jakie kosmetyki dla dzieci kupujecie?
Przy corce sprawdzilo mi sie Emolium i chyba teraz tez kupie na poczatek. A potem jak bedzie ok to przejde na Ziaje, ktorej tetaz obie z corka urzywamy.

Do pupy Alantan i Sudocrem. Do pepka tylko spirutus.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ostatnia edycja:
Do góry