reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

[emoji23][emoji23][emoji23] A mowienie do slupa mam juz wycwiczone[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
W snach jest ponoc na odwrot, wiec mysle, ze corci siusiak nie wyrosnie[emoji6]
Trzymam kciuli za meza z tymi fajkami! A Ty tez palilas?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tak Dokladnie tez palilam teraz w ciazy nie i mam nadzieje ze tak zostanie. W 3 ciazy palilam nie moglam sie powstrzymam ciaglo mnie strasznie teraz powiedzialam ze zebym miala nawet wlosy z glowy rwac to nie wezme do ust. Dzieki mam nadzieje ze z D to tylko trudny okres detoxu a pozniej bedzie z gorki.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ogolnie nic sie nie dzieje takiego ale jednak macie racje nie ma co ryzykowac... pozniej moge zalowac do konca zycia a maja przecież inna opcje

1518778046-f015e35750c0a267-aaaaaa.jpeg

Przesadziłam [emoji23][emoji23][emoji23] jak nie jem słodkiego nie cukruje tak dziś zjadłam cała truskawkowa nie wiem co mnie napadło ale mam wyrzut

16udyx8di9hvrs5t.png
Ja wczoraj mialam takie wyrzuty symienia po kinder bueno....ale cos nam ciezarnym od czasu do czasu tez sie cos nalezy.

Dziewczyny jak to jest ze szczepionka na wzw przy cc. Kurcze tak teraz mysle o tym. Bo raz nie pamietam kiedy mialam ostatnio. No i tatuaz robilam w sierpniu.

Tak Dokladnie tez palilam teraz w ciazy nie i mam nadzieje ze tak zostanie. W 3 ciazy palilam nie moglam sie powstrzymam ciaglo mnie strasznie teraz powiedzialam ze zebym miala nawet wlosy z glowy rwac to nie wezme do ust. Dzieki mam nadzieje ze z D to tylko trudny okres detoxu a pozniej bedzie z gorki.

To ja w pierwszej ciazy mialam z tym duzy problem. Strasznie mi sie chcialo palic, nie moglam przestac o tym myslec. I nie powiem, kilka razy sie zlamalam[emoji20] Teraz od pozytywnego testu nie zapalilam ani jednego i nawet mnie nie ciagnie. Czasem pomysle, ze bym sobie zapalila, ale to bardziej w sytuacjach kiedy palenie pomagalo w zabiciu czasu w konkretnych sytuacjach. Az jestem w szoku, ze teraz jest tak dobrze.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ogolnie nic sie nie dzieje takiego ale jednak macie racje nie ma co ryzykowac... pozniej moge zalowac do konca zycia a maja przecież inna opcje
Dokładnie - ja bym się nie zdecydowała - nawet z chodzącym dzieckiem trzeba się naschylać, wziąć na ręce itd, a taki szkrab... 11kg to naprawdę dużo....

0d1yrjjgtd95fou3.png

No wkoncu wiesz jak jak to jest w ciąży dziś się dobrze czujesz na drugi dzień możesz mieć słabszy dzień mdłości, ból kręgosłupa cokolwiek po za tym masz też swoje tu wizyta badania itd a tak zawsze byś była "uwiazana "jakby nie było. A jednak nie chodzi o jednorazowa pomóc 2 -3 godz tylko caly miesiąc , a jak mają inna opcję to już w ogóle .. :)

mojego też, ale myślę, że autorzy rankingu nawet nie wiedzą, gdzie takie zadupie jest ;)
Poza tym szpital jest mały, ma mało łóżek, itd, ale opinię "lokalnie" ma bardzo dobrą, i to mi wystarczy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mój szpital jest na 11 miejscu :O a opinie ma straszne, nawet znieczulenia nie dają. Nie wiem czym sobie zasłużył na tak szczytne miejsce

reklama
Hej :) ja od samego rana mysle... nie wiem co mam robic... bratowa zapytala czy przypilnuje im dziecka przez miesiac... tylko jest problem bo dziecko ma ponad rok i nie chodzi a wazy 11 kg... ja sie boje jej podnosic i mowilam jej to a ona ze nie bede musiala... ale wiem ze sa sytuacje co musisz podniesc dziecko chodzby nawet zeby go z lozeczka wyciagnac albo do karmienia na krzesle posadzic... i nie wiem co robic wiem tez ze maja inna opcje zawozenia dziecka do siostry jej ...co byscie mi radzily?
Ja bym się w życiu nie zgodziła na to. Co innego jak dziecko jest już choć trochę samodzielne i faktycznie nie musiałabyś go dźwigać. Tu pewności nie masz. To jeszcze maluszek [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry