reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No tak. Mloda na kazdy weekend u niego zawsze sie pyta czy musi jezdzic. A taka prawda ze dopoki 13 lat nie skonczy będzie musiala, potem może sama zadecydowac o tym czy chce do neigo na weekend jechac czy też nie. A mloda u mnie ma aż za dobrze. Teraz tia tez woli sama cos porobic, ten slodki etap klejenia sie do mnie poszedl sobie precz, ale nadal jednak mamy wspolne tematy itp. Jak nas ostatnio np uczyla robic dzieci. To myslalam że skisnę. Tzn "on musi się rozebrac i Ty trż i musi sie na Tobie polozyc tak bez ubrania i macie mi to dziecko zrobic natychmiast bo chce w przyszlym roku starsza siostrą zostac" no takie teksty ma że czasami ze śmiechu nie wyrabiam :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ohhh kochana:)) najważniejsze , ze jesteście teraz szczęśliwe

Ohhh kochana:)) najważniejsze , ze jesteście teraz szczęśliwe
No to najważniejsze. M bardziej stanowczy a ja za miękkie serce mam ale jakos to idzie. Czasami jest mega wesolo np ostatnio często gramy w uno ablo bierki i mloda strasznie lubi oszukiwac w grach :-D widok jak probuje nam w karty zaglądac albo w bierki jak ściemnia to jest rzecz bezcenna:-D a wole takie gry czy planszowki niz wziwcie do ręki pada i granie na konsoli.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja dzisiaj na 15:40 idę na wizytę bo wczoraj zauważyłam maleńka niteczke krwi w sluzie wydaje mi się ze jakieś naczynko mi pękło podczas stosunku ale na wszelki wypadek pójdę do mojego gin

No to najważniejsze. M bardziej stanowczy a ja za miękkie serce mam ale jakos to idzie. Czasami jest mega wesolo np ostatnio często gramy w uno ablo bierki i mloda strasznie lubi oszukiwac w grach :-D widok jak probuje nam w karty zaglądac albo w bierki jak ściemnia to jest rzecz bezcenna:-D a wole takie gry czy planszowki niz wziwcie do ręki pada i granie na konsoli.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Haha wyobrażam sobie:) no z reguły faceci są bardziej stanowczy

To koniec etapu pod tytulem brak objawów :-) ja dzisiaj uz kolejny dzien najchetniej bym przespala. Oglądam Jasia Fasolę i jem juz drugiego banana dzisiaj :-D banany rządzą [emoji529] [emoji529] [emoji529] [emoji529]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
A ja w sumie nic nie jest ze smakiem, czyli u mnie bez zmian jeśli chodzi o zachcianki i objawy.

Cześć dziewczyny, czytam, czytam co sie dzisiaj u Was dzieje ja dziś pełna energii już w piekarniku piekę ciasteczka owsiane z bananami a zaraz biorę sie za rosół który za mną od wczoraj chodzi :D

reklama
Do góry