reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No tak. Mloda na kazdy weekend u niego zawsze sie pyta czy musi jezdzic. A taka prawda ze dopoki 13 lat nie skonczy będzie musiala, potem może sama zadecydowac o tym czy chce do neigo na weekend jechac czy też nie. A mloda u mnie ma aż za dobrze. Teraz tia tez woli sama cos porobic, ten slodki etap klejenia sie do mnie poszedl sobie precz, ale nadal jednak mamy wspolne tematy itp. Jak nas ostatnio np uczyla robic dzieci. To myslalam że skisnę. Tzn "on musi się rozebrac i Ty trż i musi sie na Tobie polozyc tak bez ubrania i macie mi to dziecko zrobic natychmiast bo chce w przyszlym roku starsza siostrą zostac" no takie teksty ma że czasami ze śmiechu nie wyrabiam :-)
Ohhh kochana) najważniejsze , ze jesteście teraz szczęśliwe
Onaszczesliwa2018
Ja do lekarza w poniedzialek I tez sie doczekac nie moge czy wszystko oki
Na pewno wszystko będzie oki
Elodia
No to najważniejsze. M bardziej stanowczy a ja za miękkie serce mam ale jakos to idzie. Czasami jest mega wesolo np ostatnio często gramy w uno ablo bierki i mloda strasznie lubi oszukiwac w grach widok jak probuje nam w karty zaglądac albo w bierki jak ściemnia to jest rzecz bezcenna a wole takie gry czy planszowki niz wziwcie do ręki pada i granie na konsoli.Ohhh kochana) najważniejsze , ze jesteście teraz szczęśliwe
Elodia
Jasne lepiej sprawdzic czy wszystko aby na pewno ok.Ja dzisiaj na 15:40 idę na wizytę bo wczoraj zauważyłam maleńka niteczke krwi w sluzie wydaje mi się ze jakieś naczynko mi pękło podczas stosunku ale na wszelki wypadek pójdę do mojego gin
Onaszczesliwa2018
No to najważniejsze. M bardziej stanowczy a ja za miękkie serce mam ale jakos to idzie. Czasami jest mega wesolo np ostatnio często gramy w uno ablo bierki i mloda strasznie lubi oszukiwac w grach widok jak probuje nam w karty zaglądac albo w bierki jak ściemnia to jest rzecz bezcenna a wole takie gry czy planszowki niz wziwcie do ręki pada i granie na konsoli.
Haha wyobrażam sobie no z reguły faceci są bardziej stanowczy
olaaa7
A ja w sumie nic nie jest ze smakiem, czyli u mnie bez zmian jeśli chodzi o zachcianki i objawy.To koniec etapu pod tytulem brak objawów :-) ja dzisiaj uz kolejny dzien najchetniej bym przespala. Oglądam Jasia Fasolę i jem juz drugiego banana dzisiaj banany rządzą [emoji529] [emoji529] [emoji529] [emoji529]
reklama
Elodia
Na takie powazniejsze zachcianki jeszcze przyjdzie czas :-)A ja w sumie nic nie jest ze smakiem, czyli u mnie bez zmian jeśli chodzi o zachcianki i objawy.
Podziel się: