reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj nerwy to ja jestem ...i to jaki :/ nie znam tak drugiej skomplikowanej osoby jak ja ..
Znasz. Mnie! :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Oj nerwy to ja jestem ...i to jaki :/ nie znam tak drugiej skomplikowanej osoby jak ja ..

Ehh smutne to kiedy ojciec stara się bo pewnie nie chodziło mu do końca o to żeby mieć dziecko tylko o to żeby Tobie zrobic na złość i później takie wykańczanie się na wzajem.. współczuję, ale mam nadzieję , że wszystko jakoś się ułożyło?

Ja mam tak samo. Najgorszy jest ten pierwszy trymestr. Ale trzeba być dobrej myśli. Ja jednak wizytę mam dzień wcześniej czyli 23.11. Bo lekarz ma pilny wyjazd więc dzień wcześniej będę wiedziała :) pozostało 6 dni [emoji4][emoji4]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
To mi zostalo siedem dni do wizyty. Bedzie to w dniy w ktorym zaczne siódmy tydzien. Chyba dla świetego spokoju jednak zrobię betkę dzien przed wizytą. Najgorszy pierwszy trymestr owszem a gdzieś przeczytalam, że szósty tydzien wlasnie jest najgorszy w tym pierwszym trymestrze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To mi zostalo siedem dni do wizyty. Bedzie to w dniy w ktorym zaczne siódmy tydzien. Chyba dla świetego spokoju jednak zrobię betkę dzien przed wizytą. Najgorszy pierwszy trymestr owszem a gdzieś przeczytalam, że szósty tydzien wlasnie jest najgorszy w tym pierwszym trymestrze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Zdecydowanie. Ja właśnie popełniłam w 6 tygodniu [emoji22][emoji22]

Ehh smutne to kiedy ojciec stara się bo pewnie nie chodziło mu do końca o to żeby mieć dziecko tylko o to żeby Tobie zrobic na złość i później takie wykańczanie się na wzajem.. współczuję, ale mam nadzieję , że wszystko jakoś się ułożyło?
Alimenty placi w terminie, w swoje wyznaczone przez sąd weekendy boerze mlodą do siebie no i ma przyznany jeden dzien w tygodniu po lekcjach to tez to wykorzystuje, święta naprzemiennie i w tym roku Wigilie u niego :-/ no ale trudno sie mowi, wazne że młoda przy mnie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Czy teraz lekarz planuje jakieś specjalne środki ostrożności w twoim przypadku?

Jakie witaminy? Jakieś specjalne?
Ja też się boję i nie zanosi się, żeby się to zmieniło.

dzięki

Ja też śpię dużo więcej, w poprzedniej ciąży też tak miałam. Jeśli cię to pocieszy - to mija na późniejszym etapie.

Też sobie tak wmawiam, że nawet statystycznie nie powinno się to powtórzyć, ale jakaś niepewność jednak pozostaje.

są badania. Z krwi się to robi, ale musiałam jeździć do laboratorium centralnego w województwie. W takich zwykłych tego nie robią.
Ja biorę femibion natal 1 bo mają zmetylowana formę kwasu foliowego a zwykły mi się w całości nie wchłania

W każdej wolnej chwili odpoczywam. Mam jeszcze na tyle kochana mamusie. Jak wstanie sporo czasu przed czasem to posprząta mi w domu żebym mogła jak najwięcej odpoczywać. Wiec zostają mi do svhowania łóżka :)

No to masz się super :) moja mama też przekonany człowiek Ale niestety 1100 km ode mnie ponieważ od 3 lat mieszkamy za granicą...ale mój staje na wysokości zadania i ogarnia wszystko nawet sprawnie mu to wszystko idzie :) jestem mega dumna z niego :)

Mam taką nadzieje [emoji4] teraz lecę na jakieś śniadanko bo strasznie glodna sie zrobiłam. Trzymajcie się dziewczyny i do uslyszenia [emoji8][emoji8]

reklama
Do góry