reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie :) ja juz nie spie od dawna , ale wczesnie poszlam spac ... wpilam sobie wczoraj melise z pomarancza i tak dobrze mi sie spalo:D juz zjadlam dwie pizzerinki i pol pomelo ;) a od poczatku przytylam prawie 6 kg... Miłego dnia :)

reklama
Cześć dziewczyny, ja juz też od rana dzidziusia poczułam, coraz lepiej mi daje znać o sobie wczoraj to może z 2 godziny popoludniu tylko był spokoj tak to ciągle sie wierci czyli jak rodzeństwo ☺️ jak potem w dalszej ciąży mialam liczyc ruchy to najdluzej zawsze leżałam 5 minut a czasami już w 3 miałam policzone ☺️ i z jednym i z drugim

Hej,a ja dziś dopiero teraz wstałam ale jeszcze na łóżku, oczywiście VW nocy standard 2,3gidzinju nie śpię ;/

Do pracy to i o 4 moglam sie budzic ;) tylko, ze ja teraz nie pracuje ;) a rano nie mam nic do roboty, ba nie mam sily na nic, spac nie moge ale zmeczenie trzyma. Nawet sniadanie i herbata tu nie pomogly :)

Ja muszę wstać minimum dwa razy i później usnąć nie mogę ;/ może mi minie
Szczerze mówiąc nie wiem co poradzić bo ja w ciąży nigdy klopptow że snem nie miałam,w kazdej dobrze spałam do samego konca, mam nadzieję, że teraz też tak będzie. Jedyne co to mnie bardzo usypia melisa z rumiankiem

Szczerze mówiąc nie wiem co poradzić bo ja w ciąży nigdy klopptow że snem nie miałam,w kazdej dobrze spałam do samego konca, mam nadzieję, że teraz też tak będzie. Jedyne co to mnie bardzo usypia melisa z rumiankiem
Właśnie dziś muszę mojemu powiedzieć żeby mi melisę kupił !

Ktoś dziś wizytuje ?
Do mojej jeszcze 10 dni,ja się wykończe jak będę tak liczyć,chcualabym żeby był już czerwiec !!!

reklama
Do góry