reklama
kinga30
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, ja juz też od rana dzidziusia poczułam, coraz lepiej mi daje znać o sobie wczoraj to może z 2 godziny popoludniu tylko był spokoj tak to ciągle sie wierci czyli jak rodzeństwo jak potem w dalszej ciąży mialam liczyc ruchy to najdluzej zawsze leżałam 5 minut a czasami już w 3 miałam policzone i z jednym i z drugim
kinga30
O kurczę to współczuję, ja codziennie budzę się 6.30 ale w nocy spie jak zabita nawet do WC nie wstajeHej,a ja dziś dopiero teraz wstałam ale jeszcze na łóżku, oczywiście VW nocy standard 2,3gidzinju nie śpię ;/
Agatka29
Ja muszę wstać minimum dwa razy i później usnąć nie mogę ;/ może mi minieO kurczę to współczuję, ja codziennie budzę się 6.30 ale w nocy spie jak zabita nawet do WC nie wstaje
kinga30
Szczerze mówiąc nie wiem co poradzić bo ja w ciąży nigdy klopptow że snem nie miałam,w kazdej dobrze spałam do samego konca, mam nadzieję, że teraz też tak będzie. Jedyne co to mnie bardzo usypia melisa z rumiankiemJa muszę wstać minimum dwa razy i później usnąć nie mogę ;/ może mi minie
Agatka29
Właśnie dziś muszę mojemu powiedzieć żeby mi melisę kupił !Szczerze mówiąc nie wiem co poradzić bo ja w ciąży nigdy klopptow że snem nie miałam,w kazdej dobrze spałam do samego konca, mam nadzieję, że teraz też tak będzie. Jedyne co to mnie bardzo usypia melisa z rumiankiem
reklama
kinga30
No ja polecam bardzo mnie uspokaja, rozluźniaWłaśnie dziś muszę mojemu powiedzieć żeby mi melisę kupił !
Podziel się: