reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Marysia to jedno z imion ,ktore bralismy pod uwage, bardzo nam sie podoba :)

hchygzu3s1ksbpf1.png
Moje ulubione przy 1 ciąży mieliśmy 3 imiona Marysia albo Agatka a dla chlopca Kacper ☺️ mamy Marysię, Kacpra teraz by została Agatka i jak będzie dziewczynka to tak będzie gorzej dla chłopca ☺️

Witajcie dziewczyny. Wczoraj po wizycie byłam wykończona. No więc płeć dalej nieznana. Dziecko w pozycji siedzącej i z boku na bok przekręcało się. W ogóle przywitało nas spojrzeniem na wprost. Fajnie było widać oczodoly hehe. :-D
Ale zdjęcie mam inne, na którym nie widać za dobrze bejbika. Za 2tyg znowu wizyta i wtedy połówkowe.:-):-);-)
No i kolejna seria zastrzyków na te żylaki ale schodzą mi na szczęście.
IMG_20180215_201514850_LL-600x800_1.jpg

Załączniki

• IMG_20180215_201514850_LL-600x800_1.jpg
    IMG_20180215_201514850_LL-600x800_1.jpg
    59 KB · Wyświetleń: 359
reklama
Witajcie dziewczyny. Wczoraj po wizycie byłam wykończona. No więc płeć dalej nieznana. Dziecko w pozycji siedzącej i z boku na bok przekręcało się. W ogóle przywitało nas spojrzeniem na wprost. Fajnie było widać oczodoly hehe. :-D
Ale zdjęcie mam inne, na którym nie widać za dobrze bejbika. Za 2tyg znowu wizyta i wtedy połówkowe.:-):-);-)
No i kolejna seria zastrzyków na te żylaki ale schodzą mi na szczęście.
Zobacz załącznik 839329
Najważniejsze, ze wszystko dobrze z dzieckiem i ze zylaki schodzą. A nie pokazało sie na tej to na nastepnej,☺️

Do góry