kinga30
Fanka BB :)
Do mojej 5 dni juz tylkoKtoś dziś wizytuje ?
Do mojej jeszcze 10 dni,ja się wykończe jak będę tak liczyć,chcualabym żeby był już czerwiec !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do mojej 5 dni juz tylkoKtoś dziś wizytuje ?
Do mojej jeszcze 10 dni,ja się wykończe jak będę tak liczyć,chcualabym żeby był już czerwiec !!!
Może powie Ci kogo nosisz w brzuszku,Do mojej 5 dni juz tylko
01.03A połówkowe ?
Dzieciaki na to bardzo liczą szczegolnie MarysiaMoże powie Ci kogo nosisz w brzuszku,
Ja w poniedziałek.Ktoś dziś wizytuje ?
Moje ulubione przy 1 ciąży mieliśmy 3 imiona Marysia albo Agatka a dla chlopca Kacper mamy Marysię, Kacpra teraz by została Agatka i jak będzie dziewczynka to tak będzie gorzej dla chłopcaMarysia to jedno z imion ,ktore bralismy pod uwage, bardzo nam sie podoba
No to bliziutkoJa w poniedziałek.
Najważniejsze, ze wszystko dobrze z dzieckiem i ze zylaki schodzą. A nie pokazało sie na tej to na nastepnej,Witajcie dziewczyny. Wczoraj po wizycie byłam wykończona. No więc płeć dalej nieznana. Dziecko w pozycji siedzącej i z boku na bok przekręcało się. W ogóle przywitało nas spojrzeniem na wprost. Fajnie było widać oczodoly hehe.
Ale zdjęcie mam inne, na którym nie widać za dobrze bejbika. Za 2tyg znowu wizyta i wtedy połówkowe.:-):-);-)
No i kolejna seria zastrzyków na te żylaki ale schodzą mi na szczęście.
Zobacz załącznik 839329