Agatka29
Fanka BB :)
w 25 tyg sie zarazila
U mnie znajoma w 30 i do końca antybiotyk i chyba była jak się dowiedziała w szpitalu parę dni,mała zdrowaw 25 tyg sie zarazila
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w 25 tyg sie zarazila
U mnie znajoma w 30 i do końca antybiotyk i chyba była jak się dowiedziała w szpitalu parę dni,mała zdrowaw 25 tyg sie zarazila
To witam w klubie. Tylko ja sie "bujam" z tym juz kilka tygodni dobrych, bo od okolo 12 tc.No i tyle dobrego. Bo wyszła nam cukrzyca ciążowa [emoji46][emoji46]
Malina_11 gratulacje vdobrych wiadomości a w poniedziałek na wizycie może dzidzius się pokaże
tak ona tez ma antybiotyk ale w tak glupi sposob sie zarazila... robiac pulpety...U mnie znajoma w 30 i do końca antybiotyk i chyba była jak się dowiedziała w szpitalu parę dni,mała zdrowa
Ta znajoma tez twierdzi że jedynie od miesa robiła schabowe ,większość lekarzy twierdzi że szybciej zarazisz się od surowego mięsa niz od kotowtak ona tez ma antybiotyk ale w tak glupi sposob sie zarazila... robiac pulpety...
Ja teraz jak robię pulpety nie próbuję mięsa tylko sypie na oko. Inne surowe mięsa kroję w rękawiczkach, a potem dokładnie szoruję dłonie pod gorącą wodą, jakos strasznie się boje tej toxo.tak ona tez ma antybiotyk ale w tak glupi sposob sie zarazila... robiac pulpety...
ja wogole nie probuje miesa jak robie ale tez sie boje ... i chyba przed kolejna wizyta zrobie sobie znow badanieJa teraz jak robię pulpety nie próbuję mięsa tylko sypie na oko. Inne surowe mięsa kroję w rękawiczkach, a potem dokładnie szoruję dłonie pod gorącą wodą, jakos strasznie się boje tej toxo.
Na moje tak frytki działająna moje dziecko slodkie nie dziala i nie kopie zjadlam chleb z szybnka serem i keczupem kopie jak szalone