reklama
Agatka29
Fanka BB :)
No to Ci szybko czas leci,mnie teraz już się dłuży dlatego że uziemiona w domku,zawsze jak jest zajęcie to dni uciekają nie wiadomo kiedy.jutro 20 tydz jeszcze mi zostalo 10 tyg w pracy
ale nie chce mi sie juz mam lenia doslownie
A koleżanka co zaraziła się toksoplazmoza w którym tyg jest ?
Agatka29
Ja też zapisałam bez adaptera tylko dobrze układałam,ale jak jechałam rodzić to nogi miałam na desce heheAgnieszka ja w dwoch poprzednich ciazach nie miałam adapterow. Brzuch mialam ogromny, a zapinalam pasy do samego konca i nie bylo z tym problemu ani zadnego dyskomfortu.
gfusiarz
Ja jak na poczatku ciazy robilam badania to toxo to mi wyszlo wynik watpliwy a drugi dodatki wiec kazal mi lekarz zrobic awidnosc zeby dowiedziec sie czy teraz nabylam czy wczesniej i cale szczescie okazalo sie ze przebylam wczesniej toxo bo awidnosc wyszla wysoka wiec juz sie zarazic tym dranstwem nie moge. Chociaz mam ochote jeszcze raz powtorzyc ta awidnosc bo jak teraz bede miala wynik jeszcze wyzszy to dobrze swiadczy
MniamFaaajnie tak
Myśmy się zastanawiali nad wyjściem, ale ciasto wygrało
Choć jeszcze trochę zostało
Deser też miałam
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja na temat krzywej nie mam zielonego pojęcia... Więc nie straszcie mnie [emoji14] jeszcze mi nic moja gin nie mówiła więc na tą wizytę a będę w 22 tyg jeszcze nie muszę ale kolejna będzie 26t więc już na pewno przed będę musiała wykonać to słodkie badanie :> zobaczymy ale bardziej niż słodycz tej glukozy martwi mnie tak długi czas bez jedzenia aaaaaaa
27.06.17 Anastazja [*]
27.06.17 Anastazja [*]
Weź sobie do tego cytrynę i zatkaj nos jak będziesz to pić, wtedy mniej odczujesz ten smak.A masz sposób na przeżycie krzywej cukrowej? Jak sobie poradzić z mdłościami i nie.... żeby nie trzeba było powtarzać badania?
Ja zaraz po prawku zaczęłam jeździć naszym Land roverem i najpierw się bałam, ale teraz nienawidzę jeździć niczym innym. Tylko w moim "czołgu" czuję się bezpiecznie. Obawiam się jednak, że jak zmienimy auto na jakieś normalne to je rozwalę z moim lekkim podejściem do dziur, krawężników i innych przeszkód hahaSiemka!
Widzę, że mdłości dziś nie uderzyły tylko we mnie CIagną mnie pachwiny, czuję jakbym miała tam za krótkie mięsnie, jajniki też pobolewaja
Co do prawa jazdy- nie mam, ale bardzo mi z tym źle. Myślałam, żeby zrobić teraz będąc w ciaży ale po pierwsze jajecznica zamiast mózgu a po drugie jak by się ZUS dowiedział, że do pracy chodzić nie mogę ale kurs już robić tak, to by mi świadczenia wstrzymali (moja koleżanka tak miała, dalej pieniedzy nie dostała, a dziecko już 2 lata ma). Od razu po porodzie robię Jak Ł będzie wracał z pracy to ja będę szła na kurs Jak już tylko zdam to chcemy kupić mi jakieś małe autko, bo wiadomo przy dziecku się przydaje, niezaleznie od tego czy mieszkasz w miescie czy na wsi. Już mamy jedno auto, ale Ł nim jeździ, wiec jakby był w pracy to bym nie miała jak jechać z dzieckiem. Z resztą myślę że z kombi jako pierwsze auto bym sobie srednio radziła
Co do adapterów to my kupujemy Już brzuszek coraz bardziej wadzi, a wiadomo nie jestem z tych "Jestem w ciązy wiec nie zapinam pasów", ciąża Nas przed skutkami wypadku nie chroni. Trochę nie rozumiem kobiet, ktróre bedąc w ciaży narażają bezpieczeństwo i swoje i dziecka poprzez rezygnacji z zapinania pasów.
Miłego dnia!
G
gosc12
Gość
Część mamusie jak donrze, że w Lidlu będzie rogal do spania bo dzisiaj całą noc K przeze mnie nie spał, ja się męczyłam. Poduszka między nogi, druga pod brzuch a za plecami K leżał i jakoś noc zleciała :/
Do tego zgaga, rano mdłości. Więc wstaje na duze śniadanie K się kręci po kuchni od godziny
Wiem.. ostatnio tak żałowałam że bez prawka jestem jak z mamą się wystalam trzy godziny na mrozie czekając na busa a później idąc godzinę do galeri. :/
Do tego zgaga, rano mdłości. Więc wstaje na duze śniadanie K się kręci po kuchni od godziny
Ja tez mam wszedzie blisko ale z prawkiem zzawsze inaczej tez sie zbieralam zbieralam i w koncu poszlam i to byla najlepsza decyzja w moim zyciu jak mi sie nudzi wsiadam w auto i jade sobie do znajomych, rodziny, do kina do galerii a wiadomo ze wszystkiego na miejscu nnie ma wiec namawiam Cie zebys zapisala sie na prawko
Wiem.. ostatnio tak żałowałam że bez prawka jestem jak z mamą się wystalam trzy godziny na mrozie czekając na busa a później idąc godzinę do galeri. :/
Latooooo. Gdzie to to latoooooSuper ciesze się ze wszystko dobrze jeszcze trochę i latooo [emoji4][emoji4] damy rade [emoji5]
Biedna. :*No mam nadzieję , że minie bo biedna dentystka jak zacznę się jej dlawic na krześle
I jak za ciepłe to postój trochę na dworzeWeź sobie do tego cytrynę i zatkaj nos jak będziesz to pić, wtedy mniej odczujesz ten smak.
reklama
Karla88
No to Ci szybko czas leci,mnie teraz już się dłuży dlatego że uziemiona w domku,zawsze jak jest zajęcie to dni uciekają nie wiadomo kiedy.
A koleżanka co zaraziła się toksoplazmoza w którym tyg jest ?
w 25 tyg sie zarazila
Podziel się: