reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie jeszcze ciezko może być jak K nie będzie akurat w Polsce :/ mama i ja bez samochodu bez prawa jazdy .. będę musiała siostre lub brata ściągać
A nie myślałaś o zrobieniu prawka? Przy dziecku może się bardzo przydać...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ostatnia edycja:
reklama
Ja swoja prace lubie sama w sobie, jako prace. Ale atmosfera i cala otoczka wokol wykonywanego zawodu jest fatalna i sie wszystkiego odechciewa[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
U mnie odwrotnie ;)
Tzn generalnie bardzo lubię to, co robię, w sensie pracę, ale ekipę mam świetną i szefa, i brakuje mi "chłopaków" ;)
Czasem dzwonią pytając, co słychać jak się czuję itd ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja też. Mieszkam w podmiejskiej dzielnicy, autobus jeździ raz na 2 godziny. Prawko robiłam dopiero jak syn miał 8 miesięcy bo myślałam, że zwariuję tutaj bez auta. Nawet sklepu spożywczego wtedy tu nie było, niedawno jeden otwarli.

p19uqqmzxqi22hcj.png
U mnie w ogóle nie ma komunikacji, ewentualnie pociąg ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja chciałabym wrócić do pracy, choć boję się, czy dam sobie radę po takim czasie nieobecności - it to bardzo dynamiczny rynek, wiele się zmienia, a ja zostanę w tyle...
No, ale są rzeczy ważne i ważniejsze, a najważniejsze jest maleństwo [emoji169]

@Karla88 - jeśli chodzi o zarobki - mam dokładnie tak samo, O nie wie, ile i na co wydaję, i dobrze mi z tym ;) większe wydatki oczywiście uzgadniamy, ale drobiazgi - czuję się niezależna ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
U Nas jeśli chodzi o pieniądze tez tak jest :D NIgdy nie patrzył na mnie krzywym wzrokiem jak wracałam zawalona ciuchami, a ja na niego gdy kupował kolejną wiertarkę :D Uważam że to super opcja :) Mimo, że jesteś w małżeństwie jesteś niezależna :)

Ja też będę miała sporo.. Stąd, gdzie mieszkam mam kilkanaście km, a jak się przeprowadzę, to będzie trochę ponad 30... Ale - jak się przeprowadza na totalne zadupie, to trzeba się liczyć z tym, że wszędzie się będzie miało daleko [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
No ja mam zamiar rodzić w centrum Warszawy. Jeśli bym zaczęła rodzić o tej porze, dojechalibysmy tam w 15 min, jeśli Staś zacznie pchać sie na świat w godzianch szczytu to urodze w samochodzie gdzieś na obwodnicy :D

Ja też będę miała sporo.. Stąd, gdzie mieszkam mam kilkanaście km, a jak się przeprowadzę, to będzie trochę ponad 30... Ale - jak się przeprowadza na totalne zadupie, to trzeba się liczyć z tym, że wszędzie się będzie miało daleko [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Haha, ja w duzym miescie, a wszedzie daleko. A jeszcze w miejskim ruchu to podwojnie[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

U Nas jeśli chodzi o pieniądze tez tak jest :D NIgdy nie patrzył na mnie krzywym wzrokiem jak wracałam zawalona ciuchami, a ja na niego gdy kupował kolejną wiertarkę :D Uważam że to super opcja :) Mimo, że jesteś w małżeństwie jesteś niezależna :)

No ja mam zamiar rodzić w centrum Warszawy. Jeśli bym zaczęła rodzić o tej porze, dojechalibysmy tam w 15 min, jeśli Staś zacznie pchać sie na świat w godzianch szczytu to urodze w samochodzie gdzieś na obwodnicy :D

Haha, to ja w godzinach szczytu tez mam szanse na porod w aucie[emoji6] Ja na jednym krancu miasta, szpital na drugim, dojazd przez cale miasto[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry