reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mięso nie jest niezbędne, żeby nie mieć anemii ;) Najważniejsze, co lubi maleństwo ;)

No i super, że będziesz ciocią - maleństwo będzie miało kuzyna - rówieśnika do towarzystwa ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wiem, że nie jest niezbędne aczkolwiek z dnia na dzień przestałam jeść.. a wcześniej mogłam nie jeśc nic innego jak mięso... warzywa owoce fu a teraz na odwrót :happy2:

reklama
Ja chciałam po pół roku wrucic do pracy ale z moim M debatowaliy nad tym i zobaczymy w trakcie macierzyńskiego czy będę chciała zostawić dziecko najpóźniej wrócę po roku ale chyba poszukam innej pracy na pierwszą zmianę bo nie chcemy kozystac z pomocy matek tylko z żłobka nasze mamy lubią się wtrącać i proboje wychowywać po swojemu A to przeciesz nasze dziecko. Jest jeszcze kwestia czy robimy drugie długo staraliśmy się o tego bobasa więc może znowu być problem nie chcemy marnować okazji na większą rodzinę

3jgxskjo51j6485i.png
Też się zastanawiamy nad drugim, ale u mnie jest jeszcze problem w postaci nadżerki, której przed planowaniem drugiego powinnam się pozbyć....
A z drugiej strony mam 35, a o maleństwo staraliśmy się długo..

0d1yrjjgtd95fou3.png

U Nas jeśli chodzi o pieniądze tez tak jest :D NIgdy nie patrzył na mnie krzywym wzrokiem jak wracałam zawalona ciuchami, a ja na niego gdy kupował kolejną wiertarkę :D Uważam że to super opcja :) Mimo, że jesteś w małżeństwie jesteś niezależna :)

Dokładnie o to chodzi - myślę, że to jest dobre i dla każdego osobno, i dla związku :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wiem, że nie jest niezbędne aczkolwiek z dnia na dzień przestałam jeść.. a wcześniej mogłam nie jeśc nic innego jak mięso... warzywa owoce fu a teraz na odwrót :happy2:
Maleństwo wie, co dobre [emoji14]

A serio, to faktycznie dobrze zrobić badania, bo takie gwałtowne zmiany diety mogły się odbić..

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny w ogole to od 3 dni czuje dzidzie juz coraz czesciej i bardziej[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
A ja własnie na odwrót. Od kiedy łożysko sie podniosło nie czuję kopniaków tylko smyranie, jakby motylek mnie tam od środka dotykał skrzydełkami. I to też nie zawsze nie nie przez cały dzień :(

A nie myślałaś o zrobieniu prawka? Przy dziecku może się bardzo przydać...

0d1yrjjgtd95fou3.png

2lata się zbieram :/ jakos nie mogę się przełamać. Na szczęście przy dziecku nie będzie problemu. Bo mieszkam koło dużego marketu, praktycznie w środku miasta, szpital blisko, przychodnia i przedszkole też.

reklama
A ja własnie na odwrót. Od kiedy łożysko sie podniosło nie czuję kopniaków tylko smyranie, jakby motylek mnie tam od środka dotykał skrzydełkami. I to też nie zawsze nie nie przez cały dzień :(
Ja tez tak mialam przez jakis czas, ze nagle odczucia bardzo zmalaly, a teraz sie nasilily jeszcze bardziej niz wczesniej. Pewnie tez tak bedziesz miala[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry