reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witajcie dziewczyny!
Miłych Walentynek!!!
Nie było mnie prawie tydzień bo siostra przyjechała i chcemy troche czasu razem spędzić a wy tyle produkujecie ze nie da sie nadrobić:)

Ja tez jeszcze z tych co nie znają płci 08.03 mam genetyczne to powinnismy wtedy sie dowiedzieć. Przeczuć jakichkolwiek brak :confused:

Co do Lidla to tutaj nie ma takich atrakcji, kiedy przyjdziesz to kupisz co chcesz jest dużo towaru i nikt sie na nic nie rzuca, a napewno nie podbiera z koszyka :baffled:

Ostatnio była mowa o kołdrze i poduszkach z Lidla. Wspominałam że mam z Medadiso kołdrę i poduszki, które zrobiły się płaskie i zbite, zamówiłam puch silikonowy, żeby zmienić im wypełnienie i dzisiaj wyciągałam to wypełnienie które miało być kulką silikonową a okazało się że pełno w nich pociętej gąbki.
Zobacz załącznik 839110
Super :/
Nie ma to jak wcisnąć byle co i oczekiwać zapłaty jak za towar wysokiej jakości.... :|

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witajcie dziewczyny!
Miłych Walentynek!!!
Nie było mnie prawie tydzień bo siostra przyjechała i chcemy troche czasu razem spędzić a wy tyle produkujecie ze nie da sie nadrobić:)

Ja tez jeszcze z tych co nie znają płci 08.03 mam genetyczne to powinnismy wtedy sie dowiedzieć. Przeczuć jakichkolwiek brak :confused:

Co do Lidla to tutaj nie ma takich atrakcji, kiedy przyjdziesz to kupisz co chcesz jest dużo towaru i nikt sie na nic nie rzuca, a napewno nie podbiera z koszyka :baffled:
Ja tez mam wizytę 8.03:)

Jak nie czułyście ruchów 1-2 dni ,biegłyście do lekarza na usg? Moja lekarka jest na urlopie. Ja już mam czarne myśli i zaczynam panikować. Na IP jakbym pojechała to lekarz raczej mnie wyśmieje,że w 18tc mówię, że nie czuję ruchów? Ech.. wykończe się :(
Na tym etapie to normalne, że ruchy są nieregularne - codziennie muszą być od 24tc, a teraz wszystko zależy od ułożenia maleństwa w danym momencie - spokojnie, nie panukuj ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja juz po diabetologu, zwiekszam insuline o jedna jednostke i za tydzien kontrola. Dziewczyny rozłożylo mnie. Z nosa sie leje, gardlo raz boli raz swedzi, i mam suchy kaszel . robie inhalacje z soli fizjologicznej , biore wit c , i na gardlo hascosept. Wolno cos jeszcze bo ja nie pamietam???

hchygzu3s1ksbpf1.png

Herbatę z lipy, sok z malin, czarnej porzeczki, czosnek, miód (stężony, dobrze robi na gardło)

Dużo zdrowia... [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja się witam z bólem głowy dziś :( kiepsko spałam dlatego wstałam dopiero teraz ale jakie miałam koszmary to nie sposób opisać... Co ja w tej głowie mam??!!! na start musiałam ogarnąć kuchnie bo wygląda jakby bomba atomowa wybuchła.. Ehh z tymi facetami

p19u3e3kb9sn5pe8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jakbym o sobie czytała...
Też ból głowy z rana, położyłam się jeszcze, wstałam chwilę temu, i jak zjem/wypiję herbatę, to biorę się za kuchnię, bo wygląda......

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Witajcie ponownie[emoji5]
Nie ma to jak wyspac sie wreszcie[emoji3] Jem sniadanko i nadtabiam Was[emoji5]
Niestety potworny bol glowy dopadl mnie znowu[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry