reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Żeby oni w Lidlu tylko takie rzeczy kradli. Mi nawet znikają produkty spozywcze z wózka. Ostatnio potrzebowałam czerwonej cebuli do sałatki, ale na kasie okazało się, że już jej nie mam. Pewnie jakaś Grażyna na dziale mrożonek stwierdziła, że cebuli zapomniała, a do warzyw jej się nie chce wracać. Niedawno zniknęła mi paczka mięsa mielonego z promocji. A kiedyś podmienili mi na pieczywie wózek z 5zl w środku na taki z 1zl. W Lidlu wózka na 5 sekund się nie zostawia [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png
O matko! Jesyem w szoku! Rzadko tam kupuje, akcje promocyjne kilka razy widzialam, ale, ze takiecrzeczy na codzien?!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dzisiaj chyba taki dzień, jesteś już któraś z kolei, która pisze o bólu głowy...
Łączę się w bólu....

0d1yrjjgtd95fou3.png

No niestety, poza tym że głowa boli czasami "fizjologicznie" to aktualnie migreny mamy też przez powietrze i smog :/ Ja normalnie kupuję oczyszczacz powietrza. Nawet przedszkola i szkoły zaczynają to zamawiać a gminy dotują. To akurat fajne.

Ja juz po diabetologu, zwiekszam insuline o jedna jednostke i za tydzien kontrola. Dziewczyny rozłożylo mnie. Z nosa sie leje, gardlo raz boli raz swedzi, i mam suchy kaszel . robie inhalacje z soli fizjologicznej , biore wit c , i na gardlo hascosept. Wolno cos jeszcze bo ja nie pamietam???

hchygzu3s1ksbpf1.png
Woda z miodem i cytryna, syrop z cebuli. To chyba tyle. Najwazniejsze to siedziec w domu i wypoczywac. Oby szybko przeszko!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja się witam z bólem głowy dziś :( kiepsko spałam dlatego wstałam dopiero teraz ale jakie miałam koszmary to nie sposób opisać... Co ja w tej głowie mam??!!! na start musiałam ogarnąć kuchnie bo wygląda jakby bomba atomowa wybuchła.. Ehh z tymi facetami

p19u3e3kb9sn5pe8.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wspolczuje bolu glowy, u mnie dzis to samo[emoji53] Oby nam szybko przeszlo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja już po założeniu ,szybka była wizyta bo to w szpitalu i miał parę porodów ,założenie nic nie bolalo wiadomo że trochę dziwne uczucie!! Chyba teraz będę spokojniejsza,mam taką nadzieję
To super, ze juz po. Oby nic sie nie dzialo wiecej!
Napiszesz ile zaplacilas?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ł do mnie dzwonił i mówił, że rano jak się szykował do pracy to miałam jakąs fazę dziwną przez sen. Siedział w kuchni i pakował sobie jedzenie i słyszy, że piszczę więc biegnie do sypialni, a ja tam siedzę na łóżku zasłaniam sie kołdrą, latarka w telefonie odpalona i świecę mu po oczach. Mówi do mnie "Jolcia co sie dzieje" i chciał mnie przytulić to zeskoczyłam z łóżka i zaczęłam krzyczeć "kim jesteś" on na to "Jolcia, to ja Łukasz" a ja "nie kłam i wynoś się stąd bo na policję zadzwonię" i położyłam się spać :D Ł mnie obudził i opowiedział co robiłam to mi się przypomniało, że mi się śniło że zamknęłam za Ł drzwi jak wyszedł do pracy, połozyłam sie łózka i słyszałam ruchy w mieszkaniu i byłam pewna że to złodziej :D
Omg! Ale sen. A Ł tez sie musial niezle nastraszyc w pierwszej chwili.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry