reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już po założeniu ,szybka była wizyta bo to w szpitalu i miał parę porodów ,założenie nic nie bolalo wiadomo że trochę dziwne uczucie!! Chyba teraz będę spokojniejsza,mam taką nadzieję
Dobrze, że już założony [emoji106]
Teraz już wszystko będzie dobrze ;) a Ty będziesz choć trochę spokojniejsza :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Witajcie ponownie[emoji5]
Nie ma to jak wyspac sie wreszcie[emoji3] Jem sniadanko i nadtabiam Was[emoji5]
Niestety potworny bol glowy dopadl mnie znowu[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dzisiaj chyba taki dzień, jesteś już któraś z kolei, która pisze o bólu głowy...
Łączę się w bólu....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cześć dziewczyny. A mi się dzisiaj snilo, że synka urodziłam[emoji5]️
O to moze bedzie corcia[emoji5]

Mi tez sie dzisiaj snilo po raz pierwszy, ze urodzilam dzidzie. Nie wiem jaka byla plec, ale dzieciatko bylo bardzo malutkie. Czyli znowu czeka mnie porod grubaska[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O to moze bedzie corcia[emoji5]

Mi tez sie dzisiaj snilo po raz pierwszy, ze urodzilam dzidzie. Nie wiem jaka byla plec, ale dzieciatko bylo bardzo malutkie. Czyli znowu czeka mnie porod grubaska[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Zobaczymy ☺️ ciekawe czy za tydzień się dowiem kto w brzuszku mieszka☺️

reklama
Do góry