reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Ja też dzisiaj zamówiłam na allegro tylko pieluchy tetrowe 5 szt po 3,50 zł, to u mnie biednie w porównaniu z Twoimi zakupamiDziś zaszalałam na Allegro wydałam 180zl na pieluszki, pościele, prześcieradła, kołdrę. Jak dotrą to się pochwalę
Załączniki
kinga30
rana[/QUOTE]
Dużo obniżone?Właśnie czytam wyniki morfologi i mam obniżone wartości hemoglobiny, Hematokryt i PDW, któraś się orientuje co tu jest nie tak ?
malina_11
Dużo obniżone?[/QUOTE]
Nie dużo, poniżej normy ale od razu mi na czerwono wyskoczyło.. tak to miałam wszystko oki do tej pory..
kinga30
Dużo obniżone?
Nie dużo, poniżej normy ale od razu mi na czerwono wyskoczyło.. tak to miałam wszystko oki do tej pory..[/QUOTE]
Tak tylko tak dokładniej pytałam jak masz hemoglobine 11 to raczej jeszcze nic nie dostaniesz jak niżej to zelazo bo to anemia dzidzię sporo z nas ciagna. Jeżeli chodzi o hematokryt to krzepliwość podniesie sie hemoglobina to hematokryt tez. Pdw też przy niedokrwistosci
G
gosc12
Gość
Klaudia super ze wszystko ok. @Margana dobrze, ze gin juz zwrócił uwagę i jestes pod obserwacja
Kazał kupić magnez z potasem zamiast magnez b6. Szkoda, że taka krótka wizyta i nawet nie wiem ile dzidziuś wazy ale szczesxie, że jest okej i za 4 tygodnie genetyczne u niego i 3 dni później połówkowe
malina_11
Tak tylko tak dokładniej pytałam jak masz hemoglobine 11 to raczej jeszcze nic nie dostaniesz jak niżej to zelazo bo to anemia dzidzię sporo z nas ciagna. Jeżeli chodzi o hematokryt to krzepliwość podniesie sie hemoglobina to hematokryt tez. Pdw też przy niedokrwistosci[/QUOTE]Nie dużo, poniżej normy ale od razu mi na czerwono wyskoczyło.. tak to miałam wszystko oki do tej pory..
na szczęście nie zeszłam niżej niż 11. Czyli można powiedzieć że wszystko oki ?
reklama
Agatka29
z tego co wiem to pessar zakladaj tez na duzo mniejsze szyjki , tylko zeby nie bylo rozwracia bo wtedy szew, najwazniejsze ze wszystko pozamyikaneJa luteine mialam od poczatku ciazy do 16tc. Teraz nic nie mam.
Wlasnie sie zastanawiam jak to jest, ze poprzednio mialam zaklafany pessar przy szyjce 1,7, a teraz lekarz mowi, ze nie ma na co czekac, bo sam pessar potrzebuje 2,5 cm.
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: