reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak tylko tak dokładniej pytałam ☺️ jak masz hemoglobine 11 to raczej jeszcze nic nie dostaniesz jak niżej to zelazo bo to anemia dzidzię sporo z nas ciagna. Jeżeli chodzi o hematokryt to krzepliwość podniesie sie hemoglobina to hematokryt tez. Pdw też przy niedokrwistosci

na szczęście nie zeszłam niżej niż 11. Czyli można powiedzieć że wszystko oki ?[/QUOTE]
Ja przy 11 nie dostałam jeszcze żelaza chyba, że lekarz zapobiegliwy ☺️ w każdym bądź razie to nic zlego

reklama
Właśnie czytam wyniki morfologi i mam obniżone wartości hemoglobiny, Hematokryt i PDW, któraś się orientuje co tu jest nie tak ?
Masz niedokrwistosc, ktora czesto dotyka ciezarne. Zalezy jak bardzo obnizone wartosci. Moze Ci lekarz zalecic przyjmowanie zelaza

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej dziewczyny. Milczałam dzisiaj bo siedziałam jak na szpilkach. Moja przyjaciółka ( taka z którą się znam od maleńkości) urodziła córeczkę. Zakończyło się cc tylko że chciała cc i ugadywala się z lekarzem a i tak trzymali ją ponad 12h. Na szczęście z niunia wszystko dobrze :-)

Kazał kupić magnez z potasem zamiast magnez b6. Szkoda, że taka krótka wizyta i nawet nie wiem ile dzidziuś wazy :( ale szczesxie, że jest okej i za 4 tygodnie genetyczne u niego i 3 dni później połówkowe :)
Ja lykam magbeB6 i potas osobno. Jak lykam inny magnez to nie widze efektow.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry