reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak,kaciki ust. Musisz uzywac czegos zeby te zajady natluscic. Nawet zwykla wazelina byla by dobra. Albo olej kokosowy.
Dziękuję za rady [emoji16] tak to jest jak po raz pierwszy coś się ma a jeszcze w ciąży niewiele można zwykle

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
A czym się charakteryzuje opryszczka? Ja w kąciku ust mam sucha skore ( czasami daje uczucie pekania trochę skora jest tam czerwona) to chyba jest zajad? Nie znam się na tym bo ani zajadow ani opryszczek nigdy nie miałam... Mam nadzieję, że to co mam dziecku nie zagraza

f2w39n7303c24ozn.png
To zajazd. Opryszczka to takie bąbelki z płynem, najpierw jest czerwone i swedzi a później sie bąbelki tworzą, i to zasycha jest taki strupek, to schodzi i po opryszczce ja to czasami miałam takie wielkie, ze po 2 tyg się goiły

To już oficjalne. Jestem chu**wą panią domu... Pisałam że na obiad prócz kurczaka w ciescie francuskim mam jeszcze ziemniaczki i kalafior pieczone. Zrobiłam super marynate z ulubionymi przyprawami -pieprz, tymianek, odrobina czosnku, curry i papryka wędzona. Parę dni temu uzupełniałam sobie pojemniczek z papryką i okazuje się że wsypałam tam zamiast papryki cynamon. Zczaiłam sie 10 min temu gdy chwilę po wrzuceniu tego do piekarnika po całym domu zaczął sie unosic silny zapach cynamonu. Nienawidzę cynamonu. Obiadu nie ma ale jest cynamon. :D

To zajazd. Opryszczka to takie bąbelki z płynem, najpierw jest czerwone i swedzi a później sie bąbelki tworzą, i to zasycha jest taki strupek, to schodzi i po opryszczce ja to czasami miałam takie wielkie, ze po 2 tyg się goiły
To cieszę się bardzo, że nie zrobiło mi się po raz pierwszy w ciąży bo miałabym powody do niepokoju :)

f2w39n7303c24ozn.png

To już oficjalne. Jestem chu**wą panią domu... Pisałam że na obiad prócz kurczaka w ciescie francuskim mam jeszcze ziemniaczki i kalafior pieczone. Zrobiłam super marynate z ulubionymi przyprawami -pieprz, tymianek, odrobina czosnku, curry i papryka wędzona. Parę dni temu uzupełniałam sobie pojemniczek z papryką i okazuje się że wsypałam tam zamiast papryki cynamon. Zczaiłam sie 10 min temu gdy chwilę po wrzuceniu tego do piekarnika po całym domu zaczął sie unosic silny zapach cynamonu. Nienawidzę cynamonu. Obiadu nie ma ale jest cynamon. :D
Ja cynamon lubię, ale nie że wszystkim [emoji16][emoji16] i nie w każdej ilości [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

No ale zawsze wygodniej kp ;) mi leci caly czas ale nie daje jej bo bol sutkow ze nawet ja nie dotykam[emoji28]
Pewnie, ze wygodniej. Mi bardzo zalezalo na kp, ale mimo zacietej walki nie udalo sie. Mam nadzieje, ze tym razem sie uda. Ale jak nie to juz nie bede tak walczyc.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry