reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hejo! Trzymam kciuki za wizyty :* Ja już po zakupach, sniadaniu itp. Dzis na obiad wymyśliłam piersi z kurczaka nadziane fetą i szpinakiem zapieczone w ciescie francuskim do tego pieczone ziemniaki i pieczony kalafior :) Dziewczyny od paru dni mam pewien problem chyba z mięśniami szyi. Czasami jak przekręce glowę to czuje jakby mi się mięsnie w niej spięły tak mocno, że przez chwilę czuję aż taki ciężar, ale zaraz przechodzi. Tak samo mam jak np. Zaciskam dłoń na klamce to nie mogę jej od razu zdjąc bo tak jakby mi się dłoń blokuje. Jakieś pomysły co z tym zrobić? Magne b6 cały czas łykam więc to nie to raczej

reklama
Witam sie z rana dzieciaki w szkole D.w pracy wiec mam chwile dla siebie. A pozniej troche pracy mnie czeka. D rzuca palenie alleluja. Od wczoraj zero papierosow asekuruje sie tabexem i elektrykiem ale to i tak duzy postep u niego. Mam tylko nadzieje ze sie nie pozabijamy przez ten czas detoxu.
Trzymam kciuki za wizyty ,czelam na same dobre wiesci.
Ja juz po sniadanku i zaraz biore sie za krupnik juz od dawna chodzi za mna.
Moje dzis z rana tez ospale a zawsze daje popis ale nadrobi w ciagu dnia i wieczorem

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wieczorami mały daje znac o sobie i co ciekawe na niego słodkie rzeczy nie działają [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny u mnie dzisiaj pierwszy dzień po feriach więc znowu trzeba rano wstawać. Dzisiaj mam wizytę i nadzieję zobaczyć dzidzię. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i połówkowe zazdroszczę ja muszę czekać jeszcze dwa tygodnie. U mnie też ruchy jeszcze nieregularne trochę to stresuje.

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace :) ja wstałam w średnim nastroju do tego boli mnie nadal kręgosłup ,biodra i głowa na coraz wyższych obrotach a wizyta w kolejny poniedziałek .. miłego dnia :)

próbowałam was wczoraj nadrobić jak wróciliśmy, ale usnęłam.... Więc jak mąż pojedzie do pracy, to będę dalej odpisywać ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

...znaczy że nudy były :D :D :D

Dziewczyny pierwsze kopniaczki czułyście w różnych miejscach czy raczej w jednym? Bo ja te (chyba) kopniaczki czuje tylko po lewej stronie brzucha pod pępkiem.

Ja też ostatnio czuję różne dziwne ruchy po lewej stronie :)

Na pewno plasterki i maść hascovir też mówiła mi gin, ze nie ma przeciwwskazań bo pytałam na początku jak zaczęła mi sie robić ale na szczęście nie wylazla mi wtedy. Najbardziej gin interesowalo tylko czy już kiedys miałam opryszczke

A wiesz czemu pytał? Mam dzisiaj wizytę, też dopytam jeszcze.

Dzien dobry :) czekam na wieści z wizyt :)

Nam sie dzis zaczęły ferie, i ja sie ciesze chyba najbardziej, bo przez 2 tygodnie nie będę sie misiala zrywac z łóżka z rana ;) to w sumie ostatnia taka szansa sie wylezec, bo jak tylko zaczną sie wakacje to planuje zacząć rodzic ;)

Fajnie, u nas już dawno po feriach ale jednak ten tydzień siedzieliśmy w domu z racji choroby więc tez się trochę rozleniwiłam i ciężko było wstać

Hejo! Trzymam kciuki za wizyty :* Ja już po zakupach, sniadaniu itp. Dzis na obiad wymyśliłam piersi z kurczaka nadziane fetą i szpinakiem zapieczone w ciescie francuskim do tego pieczone ziemniaki i pieczony kalafior :) Dziewczyny od paru dni mam pewien problem chyba z mięśniami szyi. Czasami jak przekręce glowę to czuje jakby mi się mięsnie w niej spięły tak mocno, że przez chwilę czuję aż taki ciężar, ale zaraz przechodzi. Tak samo mam jak np. Zaciskam dłoń na klamce to nie mogę jej od razu zdjąc bo tak jakby mi się dłoń blokuje. Jakieś pomysły co z tym zrobić? Magne b6 cały czas łykam więc to nie to raczej

Jola, mnie ostatnio kuzynka M. która jest fizjoterapeutką pokleiła taśmami na plecach, pomogło trochę. Ale może musisz jakiś masaż ogarnąć? Bo spięte mięśnie raczej nie puszczą same z siebie, bez masażu czy ćwiczeń.

Hej dziewczyny u mnie dzisiaj pierwszy dzień po feriach więc znowu trzeba rano wstawać. Dzisiaj mam wizytę i nadzieję zobaczyć dzidzię. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i połówkowe zazdroszczę ja muszę czekać jeszcze dwa tygodnie. U mnie też ruchy jeszcze nieregularne trochę to stresuje.
Tez nie lubie wstawac wczesnie rano no ale coz...... Trzymam kciuki za wizyte.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny :) dwa dni mnie nie było i nawet nie próbuje nadrobić bo się nie da [emoji14] wczoraj miałam zwariowany dzień, cały w trasie. Byliśmy koło Ostrowca Świętokrzyskiego i kupiliśmy nasz pierwszy wspólny 7 osobowy wehikuł :D Jutro o 12:20 prenatalne, proszę trzymajcie kciuki :) Jutro też kończyny 19 tydzień [emoji7]
Myśmy 7osobowe kupili na początku stycznia. Ale z fabryki przyjedzie dopiero pod koniec marca więc jeszcze się naczekam

Do góry