reklama
kinga30
Fanka BB :)
Na pewno plasterki i maść hascovir też mówiła mi gin, ze nie ma przeciwwskazań bo pytałam na początku jak zaczęła mi sie robić ale na szczęście nie wylazla mi wtedy. Najbardziej gin interesowalo tylko czy już kiedys miałam opryszczkeDziewczyny, co można na opryszczkę? Mam już druga w tej ciąży [emoji53] można jakaś maść?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
redavecad
Dzien dobry czekam na wieści z wizyt
Nam sie dzis zaczęły ferie, i ja sie ciesze chyba najbardziej, bo przez 2 tygodnie nie będę sie misiala zrywac z łóżka z rana to w sumie ostatnia taka szansa sie wylezec, bo jak tylko zaczną sie wakacje to planuje zacząć rodzic
Nam sie dzis zaczęły ferie, i ja sie ciesze chyba najbardziej, bo przez 2 tygodnie nie będę sie misiala zrywac z łóżka z rana to w sumie ostatnia taka szansa sie wylezec, bo jak tylko zaczną sie wakacje to planuje zacząć rodzic
kinga30
O to prawie jak jaDzien dobry czekam na wieści z wizyt
Nowaja16
Ja na poczatku czułam w jedynym miejscuKupiliśmy Grand Espace 4 wszyscy się śmieją, że taki busik [emoji28]
Dziś koniec 19 tygodnia Już nie mogę się doczekać prenatalnych Ciekawe czy maluch nie będzie za mały na badania i jak wyjdzie ten zapis w 4d Kurcze może pierwszy raz zobaczymy buzię naszego okruszka [emoji7] Wczoraj wpadłam do pepco po rożek ale nie było więc kupiłam body w fajnym kolorze łososiowym i dwie pieluszki, tetrową i flanelową Później pstryknę fotkę.
Dziewczyny pierwsze kopniaczki czułyście w różnych miejscach czy raczej w jednym? Bo ja te (chyba) kopniaczki czuje tylko po lewej stronie brzucha pod pępkiem.
Karla88
Tak pisaliście o tym posiewie ze cała noc mi się śniły kubeczki na mocz i badanie [emoji23]
Dzień dobry u nas ferie się skończyły dziś do szkoły wiec znów budzik na 6:30
Moj mały wczoraj kopał wieczorem ale jak przełożyłam rękę na brzuch to przestawał cwaniak szkoda ze nie czuć ich jeszcze tak na zew
Dzień dobry u nas ferie się skończyły dziś do szkoły wiec znów budzik na 6:30
Moj mały wczoraj kopał wieczorem ale jak przełożyłam rękę na brzuch to przestawał cwaniak szkoda ze nie czuć ich jeszcze tak na zew
redavecad
To obie wykorzystajmy ten czas jak najlepiejO to prawie jak ja
Nowaja16
Witajcie dziewczyny :* trzymam kciuki za wizyty i usg polowkowe ja pół nocy nie spałam znowu na noc się najadlam ciastek sałatki warzywnej później jabłko i banana tak mnie wzdelo jak się położyłam ze masakra czułam aby jak mi jeździ po brzuchu w nocy aż zaczęło mnie kuc z boku tak wysoko wzięłam nospe trochę pomogło bo zaczęłam puszczać w końcu to powietrze z siebie malutka tez się kręciła aż w końcu zasnęłam i dziś rano tylko wstałam jelita się ruszyły to mnie pogonilo do kibelka i takim sposobem zrobiłam tez siku a zapomnialam ze miałam iść na badanie masakra..
Nowaja16
Ale najważniejsze niunia wstała i teraz też ładnie kopie także na szczęście te moje wzdęcia nie zaszkodzily a ja mam takie napady leku ze aż mnie zaczęło telepac mąż na szczęście panował nad sytuacją i co mi przeglądał to przechodziło
reklama
kinga30
Moje to od rana jest ospale, pozniej czuję ale od rana ciszaAle najważniejsze niunia wstała i teraz też ładnie kopie także na szczęście te moje wzdęcia nie zaszkodzily a ja mam takie napady leku ze aż mnie zaczęło telepac mąż na szczęście panował nad sytuacją i co mi przeglądał to przechodziło
Podziel się: