reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurcze nie mam nawet jednego tampona :/
Ja nigdy nie wsadzam tampona. Nie wydaje mi sie to wlasciwe. Wejdz do wanny, podmyj sie sama woda, wytrzyj recznikiem papierowym i w tej wannie sikaj z rozszerzonymi nogami. Najpierw troche do wanny, potem na plytke i reszta do wanny. Powinno wyjsc dobrze, bez zanieczyszczen.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
I ja miałam jutro isc ale wszystko jest dobrze to zrobię jutro badania i w piątek wizyta. Kupiłam dziś pojemnik na posiew moczu i właśnie z czymś takim w środku taka wkładka niebiesko czerwona jak któraś dziewczyna tutaj chyba wstawiala i jak powinno się to zrobić normalnie nasikac do pojemnika?
Dobrze, że jest wszystko dobrze [emoji106] [emoji106] [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja nigdy nie wsadzam tampona. Nie wydaje mi sie to wlasciwe. Wejdz do wanny, podmyj sie sama woda, wytrzyj recznikiem papierowym i w tej wannie sikaj z rozszerzonymi nogami. Najpierw troche do wanny, potem na plytke i reszta do wanny. Powinno wyjsc dobrze, bez zanieczyszczen.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Też tak robię

Jutro mam dzwonić do niego i powie mi czy we wtorek lub środę bo później już wyjeżdża na ferie

A mi krazka zalozyc nie chcac, bo podobno duzo infekcji sie lapie i sprawia dyskomfort.
Sprawdze ten temat jeszcze raz prywatnie we wtorek.

Ja nie gotuje w weekendy. Maz ma pole do popisu.
Milego dnia

Hej ja już wróciłam do żywych bawiliśmy się do 2 w nocy .. wybawilam się na maxa mam tak nogi opuchnięte z tańców ze szok ale naprawdę urodziny do zapamiętania d końca życia największy szał fotobudka przez 2 godz ponad 500 zdj tyle razy to ja nie pozowała Jeszcze
Idę się położyć może was nadrobię

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Super, że impreza tak się udała :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jakie ciasto z fasoli? Brownie, czy z białej fasoli? Bardzo w moim stylu ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wlasnie browni. 2 ×Fasola czerwona 4 jaja. 10 daktyli ja daje wiecej ok 15 zeby slodsze byly(wczesniej je mocze) 3lyzki kakao i ciutke proszku do pieczenia. 2 duze banany 3 lyzki oleju i wszystko blenduje. Dzieciaki uwielbiaja i co najwazniejsze Oliwia moze jesc bo bezglutenowe.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

To super :) juz tak bliziutko, a dopiero pisalam, * jeszcze dwa tygodnie * jeszcze tydzien .. [emoji14] a na ktora ? Bo nie pamietam czy pisalas :)
Lekarz przyjmuje od 15.30. Pojade na 15.00 zeby tym razem nie czekac 2 godziny w kolejce. Ide do niego do przychodni, bo ma mi powierac wymaz i dac skierowanie na badania.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A mi krazka zalozyc nie chcac, bo podobno duzo infekcji sie lapie i sprawia dyskomfort.
Sprawdze ten temat jeszcze raz prywatnie we wtorek.

Ja nie gotuje w weekendy. Maz ma pole do popisu.
Milego dnia
Ja go nie czulam w ogole. A co do infekcji to jest zwiekszone ryzyko dlatego ja stosowalam globulki profilaktycznie i nic sie nie dzialo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry