reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

U mojego chrześniaka to chyba alergia jednak bo siostra mówi, że wczoraj mu wszystko zniklo i dzisiaj nic nie ma. Uff trochę odetchnęłam bo teraz ferie u nas to pewnie będą często
Uff :)
Dobrze, że nic jakaźnego [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Hej ja już wróciłam do żywych bawiliśmy się do 2 w nocy .. wybawilam się na maxa mam tak nogi opuchnięte z tańców ze szok ale naprawdę urodziny do zapamiętania d końca życia największy szał fotobudka przez 2 godz ponad 500 zdj tyle razy to ja nie pozowała Jeszcze
Idę się położyć może was nadrobię

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super, ze zabawa udana[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

I ja miałam jutro isc ale wszystko jest dobrze to zrobię jutro badania i w piątek wizyta. Kupiłam dziś pojemnik na posiew moczu i właśnie z czymś takim w środku taka wkładka niebiesko czerwona jak któraś dziewczyna tutaj chyba wstawiala i jak powinno się to zrobić normalnie nasikac do pojemnika?

I ja miałam jutro isc ale wszystko jest dobrze to zrobię jutro badania i w piątek wizyta. Kupiłam dziś pojemnik na posiew moczu i właśnie z czymś takim w środku taka wkładka niebiesko czerwona jak któraś dziewczyna tutaj chyba wstawiala i jak powinno się to zrobić normalnie nasikac do pojemnika?
Trzeba nasukac na ta plytke, tak zeby ja cala pokryc z obu stron.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry