reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

I ja miałam jutro isc ale wszystko jest dobrze to zrobię jutro badania i w piątek wizyta. Kupiłam dziś pojemnik na posiew moczu i właśnie z czymś takim w środku taka wkładka niebiesko czerwona jak któraś dziewczyna tutaj chyba wstawiala i jak powinno się to zrobić normalnie nasikac do pojemnika?
Tylko mój lekarz kazał włożyć tampon i wiadomo po podmyciu środkowy mocz

reklama
Kurcze, na prawde lekarze kaza wjladac tampon? Pierwsze slysze o tym i bardzo dziwne mi sie to wydaje. Nie powinno sie chyba tak wkladac tamponow bez okresu[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ale fajnie ze obiadki macie z glowy.
Ja pichce udka plus ziemniaczki pieczone do tego pieczone pieczarki z cebulka i salatka z rzodkiewki i szczypiorku.

I chyba zrobie ciasto z fasoli i daktyli tak zeby dzieciaki do szkoly mialy.

Ja zapierdzielam od rana z robota. Szafe ogarnelam teraz gary pewnie wieczorem was nadrobie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale fajnie ze obiadki macie z glowy.
Ja pichce udka plus ziemniaczki pieczone do tego pieczone pieczarki z cebulka i salatka z rzodkiewki i szczypiorku.

I chyba zrobie ciasto z fasoli i daktyli tak zeby dzieciaki do szkoly mialy.

Ja zapierdzielam od rana z robota. Szafe ogarnelam teraz gary pewnie wieczorem was nadrobie.

Jakie ciasto z fasoli? Brownie, czy z białej fasoli? Bardzo w moim stylu ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Kurcze nie mam nawet jednego tampona :/
To ja robilam posiew i mialam wlasnie z taka plytka. Mozesz nasikac do pojemnika i wlozyc ta plytke na kilka sekund,wylac mocz i plytke wlozyc albo nasikac. Instrykcje masz w srodku. A jezeli nie masz tampona to moze byc gazik jalowy. Moja gin jeszcze mowi zeby wargi sromowe odchylac i wtedy sikac.

reklama
Do góry