reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi się przy tych bólach szyjka nie skracała, dostałam luteinę i to bylo wszystko. Ale za to jak nie przestawało bolec w 35 tyg to juz porodu nie szło zatrzymać

A dzisiaj bola mnie pachwiny, ale moze to od chodzenia bo ostatnio duzo chodzilam. Moze to zakwasy . nie wiem.
Szczescie, ze dotrwalas do 35 to i tak dlugo jak na komplikacje

reklama
Mialam pessar zalozony i musialam polegiwac. Potem leki dostalam jak pojawily sie przedwczesne skurcze. Lezalam miesiac, a potem zbowu polegiwanie, czyli duzo lezenia z pupa do gory, nie dzwiganie niczego, nie chodzenie po schodach.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Biedna... Mam nadzieje, ze mnie to nie czeka. A te bole i skurcze to z nerwow i dzwigania ..

U mojego chrześniaka to chyba alergia jednak bo siostra mówi, że wczoraj mu wszystko zniklo i dzisiaj nic nie ma. Uff trochę odetchnęłam bo teraz ferie u nas to pewnie będą często

reklama
Hej ja już wróciłam do żywych bawiliśmy się do 2 w nocy .. wybawilam się na maxa mam tak nogi opuchnięte z tańców ze szok ale naprawdę urodziny do zapamiętania d końca życia największy szał fotobudka przez 2 godz ponad 500 zdj tyle razy to ja nie pozowała Jeszcze
Idę się położyć może was nadrobię

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry