reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U nas było o tyle łatwiej, że O od zawsze bardziej roslinozerca ;) mięso było na obiad to je jadł, ale bez jakiegoś ciśnienia, ja jadłam zawsze więcej (dużo więcej...) mięsa, przy nim zaczęłam więcej warzyw, a biegając zostałam wege, więc o tyle łatwiej ;) O czasem zje mięso, jak jesteśmy na imprezie, gdzieś u rodziny, itd, ale w domu nie gotowalam od kilku lat ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mój też sporo warzyw je, lubi i nie mam z tym problemu ale nie lubi obiadów bez mięsa buuuuu więc udało się :D

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No ustawienie na zdjęciu przy oknie nie jest może idealne i nie mówię że u mnie tak będzie ;) ale chodzi o samą kolorystykę i mniej więcej ustawienie ;) takie delikatne wszystko a ja lubię stonowane aranżacje :)

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja też ;) szarości zwłaszcza, z delikatnymi akcentami w innym kolorze, ewentualnie jakieś kolorowe poduszki, itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

@Marika92 lepiej wyjazd przełóż na inny termin,pisałam wczesnjej że kiedyś rozmawiałam z dziewczyną która miala kontakt w ciazy z rodzicem chorego dziecka na ospe i konsekwencje są do dzis,dobrze że wiesz że mały jest chory, rodzina sama powinna ci zakazać narazie przyjeżdżać, musiałam to napisać bo wiem co może się stać ale oczywiście nie we wszystkich przypadkach ale lepiej dmuchać na zimne

@Marika92 lepiej wyjazd przełóż na inny termin,pisałam wczesnjej że kiedyś rozmawiałam z dziewczyną która miala kontakt w ciazy z rodzicem chorego dziecka na ospe i konsekwencje są do dzis,dobrze że wiesz że mały jest chory, rodzina sama powinna ci zakazać narazie przyjeżdżać, musiałam to napisać bo wiem co może się stać ale oczywiście nie we wszystkich przypadkach ale lepiej dmuchać na zimne
Ehh dzięki za informację, mam nadzieję że może nie przyjedzie mały to wtedy śmiało mogę tam jechać :)

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]

Żebyś wiedziała Kinia . Święta prawda . Bo jak człowiek zaczyna się zagłębiać to na głowę można dostać przed strachem żeby nigdzie nic niezlapac
Przeszłam to w poprzedniej ciąży gdzie ciągle się o ta ospe bałam. A teraz jak już słyszę wysypka to mam przed oczami rumień zakazny albo bostonka przy czym to pierwsze gorsze

reklama
U nas było o tyle łatwiej, że O od zawsze bardziej roslinozerca ;) mięso było na obiad to je jadł, ale bez jakiegoś ciśnienia, ja jadłam zawsze więcej (dużo więcej...) mięsa, przy nim zaczęłam więcej warzyw, a biegając zostałam wege, więc o tyle łatwiej ;) O czasem zje mięso, jak jesteśmy na imprezie, gdzieś u rodziny, itd, ale w domu nie gotowalam od kilku lat ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zacznie ci sie gotowanie mieska jak maluch zacznie jesc posiłki[emoji39]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry