reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Możesz się zarazić półpaścem (drugi rzut ospy) ale czy jest to niebezpieczne dla maleństwa to nie wiem.
Sprawa rozwiązana :) nie będzie mojego chrześniaka u rodziców, był tylko na chwilę wczoraj, dziś już nie jutro też nie więc myślę że spokojnie mogę jechać :)

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Sprawa rozwiązana :) nie będzie mojego chrześniaka u rodziców, był tylko na chwilę wczoraj, dziś już nie jutro też nie więc myślę że spokojnie mogę jechać :)

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zanim doszłam do tego posta to zdążyłam odpisać :D Tak to jest jak kilka stron trzeba nadrobić :D

Zazdroszczę chłopów roślinożernych. U mnie w domu obiad bez mięsa ciężko zrobić. Nie mówiąc o słodkich naleśnikach, które z synem uwielbiamy, bo to "nie obiad tylko deser" [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png

@malina_11 co u Ciebie ? Bo widze, ze nadrabiasz strony ale chyba jestes tak z 200 do tylu :o

Nie było mnie od poniedziałku i od wczorajszego wieczora próbuje was nadrobić, nie jest łatwo bo cały czas coś.. :errr:
Wszystko w porządku u mnie, dziękuje, że pytasz ;) byłam u znajomej na kilka dni i nie miałam czasu was podglądać :)

Ja pod tym względem jestem straszna panikarą, ale trochę mam powody, bo mam w rodzinie takie osoby co im katar, kaszel i inne rzeczy nie przeszkadzają odwiedzać ciężarna

Wiesz ja też ... Bo niestety w pierwszej ciąży spotkałam się z kumpela jak byłam w pl a Ona mówi mówi że jej dzieci mają ospe to ja aż zdebialam no i po 2 tyg dostała i Ona ...ja przechodziłam w dziecinstwie i pamietam bo bardzo ciezko ja zniosłam .. Ale i tak drzalam ...A po 3 tyg okazało się że mojemu synkowi przestało bic serduszko ... niewiadomo dlaczego , ale kontakt z tą kolezanka mam mocno ograniczony i nadal czuje do niej żal chociaż wcale nie było stwierdzone że gdzieś bezobjawowo też to złapałam i dostało się do dziecka i że to było przyczyną ale...

reklama
Wiesz ja też ... Bo niestety w pierwszej ciąży spotkałam się z kumpela jak byłam w pl a Ona mówi mówi że jej dzieci mają ospe to ja aż zdebialam no i po 2 tyg dostała i Ona ...ja przechodziłam w dziecinstwie i pamietam bo bardzo ciezko ja zniosłam .. Ale i tak drzalam ...A po 3 tyg okazało się że mojemu synkowi przestało bic serduszko ... niewiadomo dlaczego , ale kontakt z tą kolezanka mam mocno ograniczony i nadal czuje do niej żal chociaż wcale nie było stwierdzone że gdzieś bezobjawowo też to złapałam i dostało się do dziecka i że to było przyczyną ale...
Ludzie sa nieodpowiedzialni strasznie i bardzo mnie to przeraza.Ja to nie wiem czy mialam ospę bo mialam malo krost wyglądały niby jak ospowe ale ze bylo malo to lekarka nie miala pewnosci. Moje dzieciaki nie mialy. Moja Marysia miała tylko 3 dniowke w zeszłym roku

Do góry