reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też ;) szarości zwłaszcza, z delikatnymi akcentami w innym kolorze, ewentualnie jakieś kolorowe poduszki, itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja też szary pokoik i ciemno szara tapeta w gwiazdki mam też już lozko pikowane dla małego ;)

reklama
Nadrobilam ,kaciki dla dzieciakow przepiekne. Ja dopiero na jesieni bede planowac i szalec bo tesciowa powiedziala ze bedziemy mogli zajac jeszcze jeden pokoj. Wiec jestem cala happy. Z tym ze duzo pracy w nim bedzie. A D w okresie letnim ma najwiecej prawy wiec dupa z urlopu. Nawet nie wiem jak bedzie z urlopem jak urodze...mam nadzieje ze chociaz tydzien uda mu sie zalatwic.

Co do ospy to moje juz mialy. Po tyg od wysypaniu syna sasiadki zaczelo sie u nas. Przeszli gladko poza Bartkiem. Mial krostki wszedzie do tego goraczka omamy i wysiekowe zapalenie ucha ale ladnie mu sie goilo po antybiotyku. Moim zdaniem nalezy unikac kontaktu jezeli jest mozliwosc stykniecia sie z choroba zakazna.

A ja dzis robie sobie pizze bezmiesna i bezmaczna. Blat bedzie z cukini na to warzywka i mozzarela.
A rescie robie zapiekanke ziemniaczana z mieskiem kielonym marchewka i groszkiem

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Zacznie ci sie gotowanie mieska jak maluch zacznie jesc posiłki[emoji39]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ;)
Też będzie wege ;)
(nawet skonsultowałam z dietetykiem - nie ma żadnych konkretnych wskazań, żeby dziecko jadło mięso, przy dobrze zbilansowanej diecie wege)
Poza tym jestem wege z powodów zdrowotnych - wege jest dużo zdrowsze

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mojego chrześniaka nie ma dziś i jutro o moich rodziców więc mogę śmiało jechać :) brat z bratową chcieli się "pozbyć" synka bo mają niemowlaka w domu.. Chcieli na parę dni zostawić go u moich rodziców No niestety muszą sobie poradzić, mama powiedziała że ja przyjeżdżam i mają go absolutnie nie przywozic... A brat zły... No żal serio...

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Yyy piszecie o ospie... I mam pytanie [emoji780] ja przechodziłam ospe już ale mój chrześniak ma a mam jechać do siebie do domu gdzie on jutro będzie.... I teraz pytanie [emoji780] czy coś mi grozi???? W sensie mimo że już na nią chorowałam mogę coś załapać??? Albo dzidziuś nie daj Boże

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja bym nie ryzykowała. Można dostać półpaśca więc lepiej dmuchać na zimne.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Yyy piszecie o ospie... I mam pytanie [emoji780] ja przechodziłam ospe już ale mój chrześniak ma a mam jechać do siebie do domu gdzie on jutro będzie.... I teraz pytanie [emoji780] czy coś mi grozi???? W sensie mimo że już na nią chorowałam mogę coś załapać??? Albo dzidziuś nie daj Boże

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Możesz się zarazić półpaścem (drugi rzut ospy) ale czy jest to niebezpieczne dla maleństwa to nie wiem.

Do góry