reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

PKO i BGŻ z tego co pamiętam

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Aha polecam jeszcze sprawdzic Pekao sa poki co ma najniższą marze i nie trzeba placic ubezpieczenia badz prowizji tak jak w przypadku Pko bp.Ale znowu PKO ma lepsza przyznawalnosc. A BGZ jakie warunki proponuje?

0d1ysek21gn9227h.png

reklama
Dzień dobry :) właśnie się obudziłam :) oj pospałam dziś sporo także mam humor dobry :) teraz kawka, śniadanko i? I nie wiem na razie :D
Śnił mi się mój synek że go karmie piersią, a pokarm z piersi leci jak z kranu hahahaha ja chyba mam zrytą głowę :D

Jutro jadę do rodziców w końcu ich odwiedzić :) cieszę się bo jakiś czas ich nie widziałam... Rodziców mojego M odwiedzamy częściej bo są na miejscu.. No trudno..

Aaa wczoraj dzwonili z dwóch banków i bardzo duże prawdopodobieństwo że w końcu mój dostanie ten kredyt <3 i wtedy ruszamy pełną parą z remontem :) już się doczekać nie mogę :) małe mieszkanko na razie ale jak cieszy :)
1518252538-dda02f319ff5f7b1-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Wiem ze cieszy. Tez wzielismy kredyt z mezem kilka mcy temu i działamy z remontem [emoji13][emoji13] na szczescie zdążyliśmy z kredytem przed ciaza [emoji3]

0d1ysek21gn9227h.png

A to plan przed remontem czy po? Bo łóżeczka nie widzę ;)
Ja potem uwielbiam oglądać wizualizacje z różnych stron, itd ;) :D

0d1yrjjgtd95fou3.png
To taki plan ze strony więc nie do końca tak będzie, sypialnia też będzie zupełnie inaczej, bardziej chodzi o samo ustawienie ścian bo to już po naszej modyfikacji a przed jest na razie tak
1518255437-1d1891bf44db94a3-aaaaaa.jpeg
te dwie ściany są tam zupełnie niepotrzebne.. Ogólnie plan nie oddaje wielkości mieszkanie, sypialnia jest dość spora także spokojnie wejdzie łóżeczko, będzie coś ala garderoba :) będzie git

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]

Aha polecam jeszcze sprawdzic Pekao sa poki co ma najniższą marze i nie trzeba placic ubezpieczenia badz prowizji tak jak w przypadku Pko bp.Ale znowu PKO ma lepsza przyznawalnosc. A BGZ jakie warunki proponuje?

0d1ysek21gn9227h.png
Wiesz co ja dokładnie nie wiem bo to mój chłopak bierze kredyt nie ja więc nie wiem za dużo.. Ma trochę skomplikowaną sytuację bo nie ma nigdzie umowy o pracę tylko jest właścicielem w spółce.. A niedawno ją przekształcali i bank co chwile chce jakieś papiery... ZUSy San opłaca, ma jeszcze formę w Norwegii więc sporo papierów.. Już ja szybciej dostałabym kredyt. Tak nam finansista mówił.. Bo jestem na etacie.. No ale nie mam takiej zdolności jak on hehe

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]

Wiecie chyba pójdę na wizytę do ginekologa juz w poniedziałek zamiast piątek bo wczoraj po całym dniu co prawda byłam chwile na zakupach i u rodzicach ale nic tam nie podnosiłam ani męczącego nie robiłam ale jak się położyłam wieczorem to poczułam taki ciężki brzuch jak dotykałam to nie był twardy jak kamień ani nie bolał był taki jakby się rozciągal i to cały nie tylko tam gdzie jest macica wystraszylam się miałam już jechav na szpital bo nie mam pojecIa czy to skurcze te przpowiadajace czy co ale wzięłam nospe i od razu przeszło wiec poszłam spać dziś jest wszystko okej leżę i odpoczywam

Wiesz co ja dokładnie nie wiem bo to mój chłopak bierze kredyt nie ja więc nie wiem za dużo.. Ma trochę skomplikowaną sytuację bo nie ma nigdzie umowy o pracę tylko jest właścicielem w spółce.. A niedawno ją przekształcali i bank co chwile chce jakieś papiery... ZUSy San opłaca, ma jeszcze formę w Norwegii więc sporo papierów.. Już ja szybciej dostałabym kredyt. Tak nam finansista mówił.. Bo jestem na etacie.. No ale nie mam takiej zdolności jak on hehe

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Aha rozumiem. To mogliście wspolnie wziac kredyt

0d1ysek21gn9227h.png

Nie chcieliśmy się pakować w kredyt bo nie jesteśmy małżeństwem.. Razem weźmiemy na dom jak już tu trochę pomieszkamy.. :)

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ahaa rozumiem[emoji3] to zycze powodzenia w takim razie. Oby partner dostal kredyt... Najgorsze czekanie

0d1ysek21gn9227h.png

@martaaa515 I jak tam dziś się czujesz? Co mówią lekarze?
Zostaję do poniedziałku ale to dobrze bo jutro ma dyżur moja lekarka [emoji4] czuję się już ok, rzadko kiedy boli, dzisiaj trochę kłuje z lewej strony ale to jest normalne. Badania dzisiaj nie miałam, zobaczymy co jutro mi powie moja lekarka. Wiem przynajmniej ze ona sprawdzi wszystko dokładnie [emoji4] mam nadzieję że w poniedziałek wyjdę [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Na to też liczę, tzn na mniej bałaganu że względu na dużo lepsze możliwości organizacyjne ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dokładnie mam dużą pralnie ,szafy no jest gdzie wszystko poukładać ,tylko gorzej z myciem podlogi okien bo jest ich dużo i wielkie ale na szczesszc mam młoda dziewczyne która chętnie mi pomaga ;) teraz jak leżałem doceniam jak posprzątane jest tak po mojemu :)
A z innej beczki dziś synek miał jechać fdo mojej siostry a ona zadzwoniła że lepiej żeby narazie się z nimi nie widzieć bo mieli kontakt ze swoim synkiem z dziećmi a one teraz wszystkie chore na ospę ;/ jejku już się boje bo była u nas w poniedziałek i wtorek a jej synek bawił się z tymi dziećmi przed weekendem, i teraz moje pytanie czy jeśli u tyh dzieci nie było widać jeszcze oznak ospy to już zarażały ? I czy ja albo mój synek mogliśmy zarazić się od siostry syna bo okres wylęgania chyba dwa tygodnie a on był parę dni po tym jak się bawił z chorymi dziećmi ?
Nie wiem czy ja to wszystko zrozumiałe napisałam wcześniej ktoś się polapie ;/

Do góry