reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja wychowałam się w domu w którym mieszkali rodzice i moi dziadkowie ny mieliśmy połowę domu później tato dobudował gore i było już dużo miejsca a teraz od pół roku mieszkam z mężem na swoim mamy bardzo duży dom i nieraz myślę że trzeba było go dużo zmniejszyć bo dużo do sprzątania,;/ chociaż jest też plus bo tak się nie balagani jak dużo miejsca wszystko ma swój kat :)

reklama
Ja wychowałam się w domu w którym mieszkali rodzice i moi dziadkowie ny mieliśmy połowę domu później tato dobudował gore i było już dużo miejsca a teraz od pół roku mieszkam z mężem na swoim mamy bardzo duży dom i nieraz myślę że trzeba było go dużo zmniejszyć bo dużo do sprzątania,;/ chociaż jest też plus bo tak się nie balagani jak dużo miejsca wszystko ma swój kat :)
To akurat prawda. Na małej powierzchni się więcej bałagani. Najgorzej było jak kiedyś wynajmowaliśmy ciasny pokój w Anglii. O czystości w łazience i kuchni można było zapomnieć bo współlokatorami byli somalijczycy i to co wyprawiali pozostawię bez komentarza. Ale w naszym pokoju wystarczyło 2 rzeczy położyć nie na miejsce i już się tworzył bałagan. Teraz też mam dość mało miejsca i łatwo zagracic sobie wszystko.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja mieszkałam na górze domu, mama z tatą mieli salon który służył im też jako sypialnia. Brat miał swój maleńki pokój, a my z siostrą razem taki ciut większy. Teraz pokoi brata służy mi jak przyjeżdżam, więc mam gdzie spać - brat już mieszka na swoim. Siostra mieszka ze swoim mężem z rodzicami u nas w domu właśnie w tym pokoju który był nasz :D rodzice dalej mają salonosypialnie :D i do tego doszedł pies hehe ale z tego co wiem spokojnie im to wystarcza :) ogródek jest, więc jest gdzie wyjść się poopalać czy zrobić grilla, jest spory balkon i piwnica gdzie wszystko można trzymać :) a na dole tego domu mieszkał mamy brat z rodziną :) małe miasto, małe osiedle każdy każdego znał :D nie narzekałam na to czy mamy dużo czy mało miejsca bo tak czy siak spędzało się czas poza domem a później już się wyprowadziłam [emoji14]

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dzień dobry :) właśnie się obudziłam :) oj pospałam dziś sporo także mam humor dobry :) teraz kawka, śniadanko i? I nie wiem na razie :D
Śnił mi się mój synek że go karmie piersią, a pokarm z piersi leci jak z kranu hahahaha ja chyba mam zrytą głowę :D

Jutro jadę do rodziców w końcu ich odwiedzić :) cieszę się bo jakiś czas ich nie widziałam... Rodziców mojego M odwiedzamy częściej bo są na miejscu.. No trudno..

Aaa wczoraj dzwonili z dwóch banków i bardzo duże prawdopodobieństwo że w końcu mój dostanie ten kredyt <3 i wtedy ruszamy pełną parą z remontem :) już się doczekać nie mogę :) małe mieszkanko na razie ale jak cieszy :)
1518252538-dda02f319ff5f7b1-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
A w jakim banku sie stara??

0d1ysek21gn9227h.png

Dzień dobry :) właśnie się obudziłam :) oj pospałam dziś sporo także mam humor dobry :) teraz kawka, śniadanko i? I nie wiem na razie :D
Śnił mi się mój synek że go karmie piersią, a pokarm z piersi leci jak z kranu hahahaha ja chyba mam zrytą głowę :D

Jutro jadę do rodziców w końcu ich odwiedzić :) cieszę się bo jakiś czas ich nie widziałam... Rodziców mojego M odwiedzamy częściej bo są na miejscu.. No trudno..

Aaa wczoraj dzwonili z dwóch banków i bardzo duże prawdopodobieństwo że w końcu mój dostanie ten kredyt <3 i wtedy ruszamy pełną parą z remontem :) już się doczekać nie mogę :) małe mieszkanko na razie ale jak cieszy :)
1518252538-dda02f319ff5f7b1-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
Widzę, że też się wyżywasz architektonicznie ;) Ale to faktycznie fajna zabawa ;)
I mieszkanko choć ładne, to wygląda bardzo ustawnie i przytulnie :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Widzę, że też się wyżywasz architektonicznie ;) Ale to faktycznie fajna zabawa ;)
I mieszkanko choć ładne, to wygląda bardzo ustawnie i przytulnie :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mamy już sporo pomysłów :D na szczęście na wykończenie też jest kredyt także niech się dzieje i niech już dadzą pieniądze i jazda z remontem :D żyje tym jakoś hehe

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]

Na to też liczę, tzn na mniej bałaganu że względu na dużo lepsze możliwości organizacyjne ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Mamy już sporo pomysłów :D na szczęście na wykończenie też jest kredyt także niech się dzieje i niech już dadzą pieniądze i jazda z remontem :D żyje tym jakoś hehe

p19u3e3kqu9q7cxt.png

27.06.17 Anastazja [*]
A to plan przed remontem czy po? Bo łóżeczka nie widzę ;)
Ja potem uwielbiam oglądać wizualizacje z różnych stron, itd ;) :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry