Margana
Fanka BB :)
Super! Gratulacje [emoji5]Mam siusiaka to z dzis ja tam tylko poznaje glowke
Wszy ok 320 gram 19+5
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Gratulacje [emoji5]Mam siusiaka to z dzis ja tam tylko poznaje glowke
Wszy ok 320 gram 19+5
O jejku, kochana trzymajcie sie tam z dzidzia! Trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo i zebys szybko wyszla do domku!A ja dziewczyny w szpitalu [emoji17] brzuch mnie zaczął boleć, nogi drętwieć więc się wystraszyłam i pognałam. Z dzidzią wszystko ok ale okazało się że mam miękką szyjkę i zostaję na obserwacji. Dostałam coś na uspokojenie bo od razu ciśnienie mi skoczyło na 140/90 i leżę... Narazie dożylnie nic nie dostaję. Zobaczymy co jutro [emoji17]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Tak, ale w ciąży obwód się trochę powiększa a i jesteśmy bardziej wrażliwe na ewentualny ucisk itd, więc obwód u ciężarnych odrobinę większy (zwykle 3-5cm, tzn bez tego odjęcia 5cm)Aga a czemu obwod 70 przy 74cm? Nie jest tak, ze zaokragla sie w dol i odejmuje 5?
Aniołek[*]8.08.2017
A...chodzilo o ciaze, nie zajazylam[emoji6] To jak ja teraz nosze 65F i jest juz za ciasny i w obwodzie i w miskach to myslisz, ze probowac 70 czy lepiej 75? Bo myslalam nad 70F, ale tetaz dalas mi do myslenia, ze moze lepiej szerszy.Tak, ale w ciąży obwód się trochę powiększa a i jesteśmy bardziej wrażliwe na ewentualny ucisk itd, więc obwód u ciężarnych odrobinę większy (zwykle 3-5cm, tzn bez tego odjęcia 5cm)
O matko... Dobrze, że z maleństwem ok, trzymajcie się tam jakoś...A ja dziewczyny w szpitalu [emoji17] brzuch mnie zaczął boleć, nogi drętwieć więc się wystraszyłam i pognałam. Z dzidzią wszystko ok ale okazało się że mam miękką szyjkę i zostaję na obserwacji. Dostałam coś na uspokojenie bo od razu ciśnienie mi skoczyło na 140/90 i leżę... Narazie dożylnie nic nie dostaję. Zobaczymy co jutro [emoji17]
Wow, super, gratulacje :-) kolejny mężczyzna ;-)Mam siusiaka to z dzis ja tam tylko poznaje glowke
Wszy ok 320 gram 19+5
Jak nosisz 65, to 70 powinien być ok, tylko miska żeby pasowała na "urośnięty" biustA...chodzilo o ciaze, nie zajazylam[emoji6] To jak ja teraz nosze 65F i jest juz za ciasny i w obwodzie i w miskach to myslisz, ze probowac 70 czy lepiej 75? Bo myslalam nad 70F, ale tetaz dalas mi do myslenia, ze moze lepiej szerszy.
Aniołek[*]8.08.2017
To teraz jesteś pod dobrą opieką. Nie martw się. Będzie dobrzeA ja dziewczyny w szpitalu [emoji17] brzuch mnie zaczął boleć, nogi drętwieć więc się wystraszyłam i pognałam. Z dzidzią wszystko ok ale okazało się że mam miękką szyjkę i zostaję na obserwacji. Dostałam coś na uspokojenie bo od razu ciśnienie mi skoczyło na 140/90 i leżę... Narazie dożylnie nic nie dostaję. Zobaczymy co jutro [emoji17]
Super, dzieki! Musze cos kpniecznie kupic, bo zostal mi juz jeden, ktory jeszcze w miare daje rade, ale juz tez cisnie[emoji6]Jak nosisz 65, to 70 powinien być ok, tylko miska żeby pasowała na "urośnięty" biust
Poza tym - przedłużki w ciąży się czasem bardzo przydają - jak przybywa 1-2cm to zwykle daje radę