reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A co to w ogóle ludzi obchodzi... Ja bym im powiedziała, że chciałam mała różnice wieku... Że ja tym Co zależało :) i by im to buzie zamknęło

f2w39n7303c24ozn.png

Bo serio chcialam no nie wierzylam ze zajde drugi raz tak o poprostu

Bardzo jestesmy szczesliwi widzac test pozytyw w pazdzierniku normalnie nie moglam uwierzyc[emoji15][emoji3]
1518120503-cdefbe54c19d48bb-aaaaaa.jpeg

Zrobilam 4 takie [emoji13]

reklama
Oj tam male rozmiary,miescisz sie jeszcze w nie ? Ja dzis kolezanke spotkalam a ona do mnie kiedy przutyjesz patyczaku, powiedzialam ze w ciazy jestem i ze to polowa a ona do mnie ze nic nie widac.....ale ja juz roznice widze.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja znajoma tez patyczek 48 kg I urodzila zdrowe dwujajowe blizniaki

Praca i do tego jakiś wirus załapałam, ledwie zipie. Brzuch coraz bardziej daje popalić. Jedno maleństwo ułożyło się przy pęcherzu. W nocy co godzine budzi mnie ból i muszę siusiu. A miało być tak pięknie [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dalam like nie na wirus
Na to ze musisz latac do lazienki[emoji13]chcialas to masz[emoji16]
Kiedy macierzynskie?

No to napewno żaden krem nie ujędrni ani nie zlikwiduje pomarańczowej skórki tylko ćwiczenia i zdrowe odżywianie
Ja miałam swoją trenerkę z która ćwiczyłam i ona naprawdę 0% tłuszczu umięśniona super figura a na udach tez pojawiał
Jej się cellulit czasem

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja juz kiedys pisalam ze nawet cwiczenia mi nie pomogly;/ wysoka 184 71 kg a skorke glupia tez mam
Nic nie zribie
Uzywalam biotherm sisheido vishy plus sport nic nie dalo niestey tylko operacja plastyczna jakies drenujaca cos ale nie upadlam na glowe

Jeszcze by sie stary napalil a pozniej vy cie ganial pol nocy.

Mi to nie przeszkadza....wole miec maly brzuszek niz wielgasny plus rozstepy. Ja jestem przyzwyczajona. No ale ja mam szeroka miednice wiec maluch na gdzie sie chowac.

Powiem wam dziewczyny ze jak siedze skulona noga na noge to bardzo wyraznie czuje dzieciaczka. Chyba go gniote hahahaha bo sie wtedy wierci jak szalone.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pierwszej ciazy 118 cm pas I ani jednego roztepa [emoji23]

reklama
Do góry