reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hahaha dobra jest prawie szpagat, mała akrobatka
Teraz jest modna "przerwa" między nogami no to ma hahaha dopóki tłuszczyk nie dojdzie bo wtedy będą niemowlece serdelki [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Haha czasami jeszcze mi się zdarza "zatrybic " :D :D jak było na wizycie martwilysmy się

Jakbym miala wszy opowiedxiec co sie wydazylo to pomyslicie ze wlosi sa stuknieci ! Sama jezcze przezywam wizyte [emoji23][emoji23]
Opowiem zanim usne

Wizyta na 17:40 ,18:15 dalej czekamy ,maz wstal I mowi w rejestrscji ze jak mozna tyle czekac I placic za wizyte na to pani mowi ze dr wrocil wlasnie z istrego dyzuru na to maz czemu pani choc nie infirmuje pacjentow w poczekalni... maz dojsc donioslym glosem, na to wyszedl z jrdnych drzwi dr zaczal krzycxec na meza jak smie napadac na jego pracownice na to maz bo nie wykonuje swej pracy dobrze
.....
Ogilnie klotnia 20 min chyba nawet 30 z wyzwiskami lekarza na meza “ chodz na dol to ci pokaze “[emoji15][emoji15][emoji15]
Masakra co sie dzieje we wloszech....
Ludzie nerwowi , maz reakcja spoznienia no w zasadzie spieszylosmy sie bo meza brat mial przejechac o 18:30 a my stamtad wyszlismy o 19:10 mahac wizyte na 17:40 [emoji23]

Ahhhhh
Franus ok lozysko ok szyjka ok

Ja już po wizycie [emoji2] na 100% dziewczynka [emoji16] 210gram [emoji16] zdjęcia nie mam :) nagrałam film , ale tu nie da się wrzucić :) szyjka ponad 5cm, zamknieta :) łożysko nisko dość, ale lekarz mówi, że się podniesie :)

f2w39n7303c24ozn.png

Jest i kolejna "rodzynka" :) Gratki!

@Peugeotka36, mój M. zawsze mówi że Włochy to dziki kraj, u nas na skrzyżowaniu ludzie jak sobie zajadą drogę to się zwyzywają, a tam leją od razu ;) Kiedyś czytał mi nagłowki codziennych newsów, ile głupich rozbojów czy jakichś morderstw "w rodzinie" typu mąż żonę, czy jeden koleś drugiego przy stłuczce. Szok ;) Ja tam mimo wszystko Włochy idealizuję, bo uwielbiam ten kraj, ale on mówi że nie chciałby tam wrócić i mieszkać o dziwo. A pochodzi z Rzymu więc pewnie na codzień widział różne ciekawe rzeczy :)

Widzę że temat stanik na topie- ja przy dobieraniu staników dowiedziałam się przede wszystkim właśnie tego że piersi są też po pachą i na plecach :D Że właśnie trzeba się nie raz pochylić, żeby wszystko zgodnie z grawitacją wpadło do miski :D Ja mam spore piersi i niestety w tych odpowiednich stanikach nie lubię przede wszystkim grubych ramiaczek i grubego paska (takigo gdzie są najczęściej 3 haftki albo więcej).. no nie podoba mi się a tak jest najczęściej... :baffled:

Jakbym miala wszy opowiedxiec co sie wydazylo to pomyslicie ze wlosi sa stuknieci ! Sama jezcze przezywam wizyte [emoji23][emoji23]
Opowiem zanim usne

Wizyta na 17:40 ,18:15 dalej czekamy ,maz wstal I mowi w rejestrscji ze jak mozna tyle czekac I placic za wizyte na to pani mowi ze dr wrocil wlasnie z istrego dyzuru na to maz czemu pani choc nie infirmuje pacjentow w poczekalni... maz dojsc donioslym glosem, na to wyszedl z jrdnych drzwi dr zaczal krzycxec na meza jak smie napadac na jego pracownice na to maz bo nie wykonuje swej pracy dobrze
.....
Ogilnie klotnia 20 min chyba nawet 30 z wyzwiskami lekarza na meza “ chodz na dol to ci pokaze “[emoji15][emoji15][emoji15]
Masakra co sie dzieje we wloszech....
Ludzie nerwowi , maz reakcja spoznienia no w zasadzie spieszylosmy sie bo meza brat mial przejechac o 18:30 a my stamtad wyszlismy o 19:10 mahac wizyte na 17:40 [emoji23]

Ahhhhh
Franus ok lozysko ok szyjka ok

Najważniejsze że z dzidzia ok :) to trochę stresu miałaś. Żeby lekarz chciał się bic. . Masakra

Ja tez. Myslalam ze miska ma najwiecej do powiedzenia. A 80 czy 75 to jakos nie mialo dla mnie znaczenia. Byle by miska nie zgadzala
Nie o to mi chodzilo. Wiedzialam, ze nie ma czegos takiego jak rozmiar B czy C. Rozmiar jest calosciowy. I np. 65F ma taka sama miske jak 70E. Nie wiedzialam, ze jesli wlasciwy obwod cisnie to oznacza, ze miska za mala. Ta wiedza mi wiele ulatwi[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O matko widzę temat stanika... Ja też standard zawsze noszę tradycyjne 70/75 B ale nigdy nie miałam dobranego przez brafiterke.. I zaczynam się zastanawiać czy mam dobry :o

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nie sadze[emoji6] Na pewno jestes szczuplejsza ode mnie, wiec obwod juz sie nie zgadza [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny przyszły mi majtki ciążowe pochodziłam wiec mogę dać recenzje [emoji4]
Fajne bawełniane, bambusowe
miękkie 3 kolory z przesyłka pobranie 31zl
W chodzeniu bardzo wygodne nie uciskają i ładnie brzuszek zbierają
Ja brałam s/M i są Ok rozmiary raczej standard
Zobacz ofertę: x3 MAJTKI CIĄŻOWE GŁADKIE + PANEL S/M bambusowe Link do: x3 MAJTKI CIĄŻOWE GŁADKIE + PANEL S/M bambusowe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry