reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Koniecznie daj znac Po :)

* @Marika92. Wstaw zdjecia :)
Jak wrócę to wstawię :) nic takiego takie drobiazgi :)

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Nadrobiłam :)
Byłam u laryngologa, Stwierdzila alergie i lykanie wit.C i calcium. A meczyc mam aie dalej..

@Jola92 i @Marika92. Ciekawe historie :D
Dobrze, ze nic wam sie nie stalo :D

@peszek !! gratuluje synkaa !!:**

To moj ostatni dzien w ciagu dwoch tygodni gdzie jestem z Wami na bierzaco :p
K bedzie dzis okolo polnocy, zaraz mu bede gotowala flaki :p blee.
W koncu gdzies sobie pojezdzimy, do kina, na kolacje, na basen ❤
Ubiore sie w koncu jak czlowiek, pokupowalam w ostatnich dniach tyle sukienek i moze w koncu skorzystam :D

Kupilam dzisiaj grube rajstopy ciazowe i powiem Wam, ze trzymaja sie na brzuchu :)
Nie wisza, czego sie obawialam. Czyli maluch rosnie :) a juz we wtorek jak bedzie chcialo sie ujawnic to poznamy plec :)
A ja mam męża do niedzieli i w niedzielę do pracy:(

Nadrobiłam :)
Byłam u laryngologa, Stwierdzila alergie i lykanie wit.C i calcium. A meczyc mam aie dalej..

@Jola92 i @Marika92. Ciekawe historie :D
Dobrze, ze nic wam sie nie stalo :D

@peszek !! gratuluje synkaa !!:**

To moj ostatni dzien w ciagu dwoch tygodni gdzie jestem z Wami na bierzaco [emoji14]
K bedzie dzis okolo polnocy, zaraz mu bede gotowala flaki [emoji14] blee.
W koncu gdzies sobie pojezdzimy, do kina, na kolacje, na basen [emoji173]
Ubiore sie w koncu jak czlowiek, pokupowalam w ostatnich dniach tyle sukienek i moze w koncu skorzystam :D

Kupilam dzisiaj grube rajstopy ciazowe i powiem Wam, ze trzymaja sie na brzuchu :)
Nie wisza, czego sie obawialam. Czyli maluch rosnie :) a juz we wtorek jak bedzie chcialo sie ujawnic to poznamy plec :)
Super, spędzajcie miło razem czas :)
Ale po wizycie napisz, kogo tam nosisz ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Teraz akurat nie ma, robimy mieszkanie i niestety jeszcze musi czas podzielić, bo sporo pracy a kiedyś musimy sie wprowadzić
Jak tak patrzę ile z Was ma w domu ukochanego raz na jakiś czas to naprawdę jestem wdzięczna za to że mój jest na miejscu i podziwiam, że dajecie radę :)

Jak tak patrzę ile z Was ma w domu ukochanego raz na jakiś czas to naprawdę jestem wdzięczna za to że mój jest na miejscu i podziwiam, że dajecie radę :)
Chyba sie człowiek przyzwyczaja, tylko ten tydzień taki ograniczony bo teraz mieszkanie, dzialka a wiadomo z dzieciakami trzeba czas spędzić no i sami ze soba tez a tu doba nie chce sie wydluzyc, i tydzień tez sie wydaje taki krótki

reklama
Moj jest niby codziennie, ale w pracy spedza tyle czasu, ze sa dni jakby go nie bylo. Uroki wolnego zawodu...:/
W weekendy jednak zawsze jest na miejscu, tyle dobrego.
Skusilam sie jednak i zjadlam jednego paczka...u lekarza wyszlo, ze mam dwa kg na plusie i troche sie boje duzo przytyc w tej ciazy...Ah jaki byl dobry :) :) a fanka paczkow nigdy nawet nie bylam :D

Do góry