Jak wrócę to wstawię nic takiego takie drobiazgi
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wrócę to wstawię nic takiego takie drobiazgi
A ja mam męża do niedzieli i w niedzielę do pracyNadrobiłam
Byłam u laryngologa, Stwierdzila alergie i lykanie wit.C i calcium. A meczyc mam aie dalej..
@Jola92 i @Marika92. Ciekawe historie
Dobrze, ze nic wam sie nie stalo
@peszek !! gratuluje synkaa !!:**
To moj ostatni dzien w ciagu dwoch tygodni gdzie jestem z Wami na bierzaco
K bedzie dzis okolo polnocy, zaraz mu bede gotowala flaki blee.
W koncu gdzies sobie pojezdzimy, do kina, na kolacje, na basen ❤
Ubiore sie w koncu jak czlowiek, pokupowalam w ostatnich dniach tyle sukienek i moze w koncu skorzystam
Kupilam dzisiaj grube rajstopy ciazowe i powiem Wam, ze trzymaja sie na brzuchu
Nie wisza, czego sie obawialam. Czyli maluch rosnie a juz we wtorek jak bedzie chcialo sie ujawnic to poznamy plec
A ja mam męża do niedzieli i w niedzielę do pracy[/QU
Teraz akurat nie ma, robimy mieszkanie i niestety jeszcze musi czas podzielić, bo sporo pracy a kiedyś musimy sie wprowadzićTo nie siedz na forum tylko ciesz sie mezem poki jeszcze jest
Super, spędzajcie miło razem czasNadrobiłam
Byłam u laryngologa, Stwierdzila alergie i lykanie wit.C i calcium. A meczyc mam aie dalej..
@Jola92 i @Marika92. Ciekawe historie
Dobrze, ze nic wam sie nie stalo
@peszek !! gratuluje synkaa !!:**
To moj ostatni dzien w ciagu dwoch tygodni gdzie jestem z Wami na bierzaco [emoji14]
K bedzie dzis okolo polnocy, zaraz mu bede gotowala flaki [emoji14] blee.
W koncu gdzies sobie pojezdzimy, do kina, na kolacje, na basen [emoji173]
Ubiore sie w koncu jak czlowiek, pokupowalam w ostatnich dniach tyle sukienek i moze w koncu skorzystam
Kupilam dzisiaj grube rajstopy ciazowe i powiem Wam, ze trzymaja sie na brzuchu
Nie wisza, czego sie obawialam. Czyli maluch rosnie a juz we wtorek jak bedzie chcialo sie ujawnic to poznamy plec
Jak tak patrzę ile z Was ma w domu ukochanego raz na jakiś czas to naprawdę jestem wdzięczna za to że mój jest na miejscu i podziwiam, że dajecie radęTeraz akurat nie ma, robimy mieszkanie i niestety jeszcze musi czas podzielić, bo sporo pracy a kiedyś musimy sie wprowadzić
Chyba sie człowiek przyzwyczaja, tylko ten tydzień taki ograniczony bo teraz mieszkanie, dzialka a wiadomo z dzieciakami trzeba czas spędzić no i sami ze soba tez a tu doba nie chce sie wydluzyc, i tydzień tez sie wydaje taki krótkiJak tak patrzę ile z Was ma w domu ukochanego raz na jakiś czas to naprawdę jestem wdzięczna za to że mój jest na miejscu i podziwiam, że dajecie radę
Super, gratulacjeJa już po wizycie [emoji2] na 100% dziewczynka [emoji16] 210gram [emoji16] zdjęcia nie mam nagrałam film , ale tu nie da się wrzucić szyjka ponad 5cm, zamknieta łożysko nisko dość, ale lekarz mówi, że się podniesie