reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Screenshot_2018-02-08-14-09-08.png

Załączniki

• Screenshot_2018-02-08-14-09-08.png
    Screenshot_2018-02-08-14-09-08.png
    122,6 KB · Wyświetleń: 293
Dziewczyny bylam w laboratorium i pani powiedziala ze posiew okolo tyg. A ja mam miec wizyte w srode ,jak myslicie bedzie juz wynik. Badania robie w diagnostyce i ciekawa jestem czy mozna wyniki sprawdzic. Nie chxe isc na marne i placic za wizte.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Na stronie int. mozesz sprawdzic. Jak nic nie bedzie roslo to wynik moze byc wczesniej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Nosze aktualnie 80B . mysliscie ze do 90B dojde czy dalej ? Nie wiem jaki rozmiar stanika zamowic. Jest promocja to bym wziela :/

Na stronie int. mozesz sprawdzic. Jak nic nie bedzie roslo to wynik moze byc wczesniej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Wlasnie probowalam spr wczesniejsze wyniki ale nie mam tej cholernej karty ani nr.zlecenia wiec jedynie chyba zostaje mi dzwonienie do przychodni czy wyniki sa.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry