Dorotea.
Fanka BB :)
@Wronka199
Gratuluje chlopaka u nas pierwszy synek tez zostal Michalkiem
Gratuluje chlopaka u nas pierwszy synek tez zostal Michalkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na stronie int. mozesz sprawdzic. Jak nic nie bedzie roslo to wynik moze byc wczesniej.Dziewczyny bylam w laboratorium i pani powiedziala ze posiew okolo tyg. A ja mam miec wizyte w srode ,jak myslicie bedzie juz wynik. Badania robie w diagnostyce i ciekawa jestem czy mozna wyniki sprawdzic. Nie chxe isc na marne i placic za wizte.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje synusiaJa tez juz po wizycie [emoji4] na szczescie wszystko jest dobrze. Szyjka ponad 5 cm a dzidzia 216 gram.
I na 100% Michałek [emoji1][emoji1][emoji1]Zobacz załącznik 838442
Wlasnie probowalam spr wczesniejsze wyniki ale nie mam tej cholernej karty ani nr.zlecenia wiec jedynie chyba zostaje mi dzwonienie do przychodni czy wyniki sa.Na stronie int. mozesz sprawdzic. Jak nic nie bedzie roslo to wynik moze byc wczesniej.
Aniołek[*]8.08.2017
Ja już po wizycie [emoji2] na 100% dziewczynka [emoji16] 210gram [emoji16] zdjęcia nie mam nagrałam film , ale tu nie da się wrzucić szyjka ponad 5cm, zamknieta łożysko nisko dość, ale lekarz mówi, że się podniesie
Super gratuluje córeczki coraz więcej dziewczynek się ujawniaJa już po wizycie [emoji2] na 100% dziewczynka [emoji16] 210gram [emoji16] zdjęcia nie mam nagrałam film , ale tu nie da się wrzucić szyjka ponad 5cm, zamknieta łożysko nisko dość, ale lekarz mówi, że się podniesie
Gratuluję synka :* same dobre wiadomości dziewczyny jakie wy macie długie szyjkiJa tez juz po wizycie [emoji4] na szczescie wszystko jest dobrze. Szyjka ponad 5 cm a dzidzia 216 gram.
I na 100% Michałek [emoji1][emoji1][emoji1]Zobacz załącznik 838442