reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
to dziewczyny, bo Wy się znacie, chłopak z początkowych czy końcowych płodnych?
Był ten temat niedawno i sprawdza się w 50% przypadków ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

My kochaliśmy się 15,16 i 17 października a owu była prawdopodobnie 16 go więc u nas by się sprawdziło :) ale zobaczymy w poniedziałek czy lekarz potwierdzi płeć :)

hej :)
U nas po wizycie wszystko dobrze :) Maluch zdrowy i wszystko na miejscu jest :) Mamy chłopaka :) cieszymy się strasznie :) Na tarczycę dostałam euthyrox 100, duphaston profilaktycznie mam brać dalej, a co do seksu możemy spróbować jak się nic nie będzie działo po, to możemy a jak coś to zaprzestać ;) Cytologię mi pobrała jeszcze.
Maluchowi kupiłam
75921_69396_360_350_19357.png

i 3 niedrapki :)
Gratuluję synka :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny chyba zajęte pieczeniem Paczków,tylko ja mam nakaz leniucha
Chyba tak.....ja mam lenia i polamalo mnie. Kupilam 12 paczkow,zjadlam 1 ledwo wnusilam bo nie mam smaku. A dla Oliwi mialam robic. Ale na szczescie dostalam bezglutenowe to 4 sztuki jej wzielam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bylam cala opuchnieta,palce u rak twarz oczy ale mialam bialko ponad 1800 wiec bardzo wysokie.

U mnie barterii w moczu ponad 29.000 wiec bardzo duzo. I jak oddawalam ta probke to jakby kropeczki byly. Jakby osad. Cholera wie. Niech w koncu sie wyjasni. Wczoraj za duzo naczytalam sie o stratach dzieci przez nieleczone bakterie w moczu itd. A mam jeszcze erytrocyty 15.4. Nie zostaje mi jic wiecej jak czekac.

Ola mysle ze to wlasnie dzidzia daje znac o sobie. Czekaj na powtorke wtedy bedziesz na 100 pewna.

Gratuluje synusia.

Ja wpadlam do domu z zakupow. I goruje golonke...Pozniej jeszcze ja zapieke z warzywami. D mial ochote to ja jako dobra zona mu zrobie. Kurcze kupilam zapas lekow i kuruje sie. W kauflandzie bylam 30 minut i wysmarkalam paczke chusteczek

Trzymam kciuki za Twój wynik [emoji4] a czytanie internetu to najgorsze co możemy sobie zafundować ale niestety robię to samo... musi być dobrze [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja bylam cala opuchnieta,palce u rak twarz oczy ale mialam bialko ponad 1800 wiec bardzo wysokie.

U mnie barterii w moczu ponad 29.000 wiec bardzo duzo. I jak oddawalam ta probke to jakby kropeczki byly. Jakby osad. Cholera wie. Niech w koncu sie wyjasni. Wczoraj za duzo naczytalam sie o stratach dzieci przez nieleczone bakterie w moczu itd. A mam jeszcze erytrocyty 15.4. Nie zostaje mi jic wiecej jak czekac.

Ola mysle ze to wlasnie dzidzia daje znac o sobie. Czekaj na powtorke wtedy bedziesz na 100 pewna.

Gratuluje synusia.

Ja wpadlam do domu z zakupow. I goruje golonke...Pozniej jeszcze ja zapieke z warzywami. D mial ochote to ja jako dobra zona mu zrobie. Kurcze kupilam zapas lekow i kuruje sie. W kauflandzie bylam 30 minut i wysmarkalam paczke chusteczek

Uuu, zdecydowanie powinnaś się wyleczyć... A że z lekami ciężko, to herbata z lipy i do łóżka pod kołdrę!
I alarm ustaw, żeby nie spalić golonki ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Babka przez telefon przepraszala, ze nie da sie nic zrobic. Umowilam ich na 11 prywatnie. No ale prywatnie to zostawie za dwojke dzieci 200 zl, a potem apteka napewno, bo pewnie sterydy do inhalacji dostaną.
Agnieszka dziekuje zatym przepis na syrop :* juz próbowałam nie raz, niestety dzieci go zwracają zaraz :(
Za to moja po syropie z cebuli miala zaparcia.
Kurcze no cos tu jest nie tak, ze jak dziecko chore to trzeba zaplacic za lekarza[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry