reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja niestety w tej sluzbie zdrowia pracuje i dostaje zjeby ze takie terminy ale nie moja wina ze fundusz daje limity tyle i tyle pacjentow i koniec :/ no ale coz poradzisz to samo ja dostaje zjebe ze lekarz kogos dzis nie przyjmie... ja potem dostaje zjebe od lekarza ze nie ma dopisywania miedzy pacjentami wiec nie moge tego zrobić chodz wiem ze dzieci sa chore...
No praca w tym chorym systemie tez nie jest fajna.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Zawsze jak chce narzekać na nasza służbę zdrowia mysle o innych krajach jak tam jest zaczynajac od opieki w czasie ciazy po zgłoszenie się na IP wiec od razu mi się polepsza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Uuu, zdecydowanie powinnaś się wyleczyć... A że z lekami ciężko, to herbata z lipy i do łóżka pod kołdrę!
I alarm ustaw, żeby nie spalić golonki ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kochana poloze sie moze jak szarancze odbiore ze szkoly. D spi po nocy i na noc idzie to musze ja.
Trzymam kciuki za Twój wynik [emoji4] a czytanie internetu to najgorsze co możemy sobie zafundować ale niestety robię to samo... musi być dobrze [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dzieki,chcialabym juz miec wyniki i wiedziec co i jak. A tak to tydzien nie pewnosci.niestety internet jest i sie czyta a pozniej panikuje.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadrobiłam :)
Byłam u laryngologa, Stwierdzila alergie i lykanie wit.C i calcium. A meczyc mam aie dalej..

@Jola92 i @Marika92. Ciekawe historie :D
Dobrze, ze nic wam sie nie stalo :D

@peszek !! gratuluje synkaa !!:**

To moj ostatni dzien w ciagu dwoch tygodni gdzie jestem z Wami na bierzaco :p
K bedzie dzis okolo polnocy, zaraz mu bede gotowala flaki :p blee.
W koncu gdzies sobie pojezdzimy, do kina, na kolacje, na basen ❤
Ubiore sie w koncu jak czlowiek, pokupowalam w ostatnich dniach tyle sukienek i moze w koncu skorzystam :D

Kupilam dzisiaj grube rajstopy ciazowe i powiem Wam, ze trzymaja sie na brzuchu :)
Nie wisza, czego sie obawialam. Czyli maluch rosnie :) a juz we wtorek jak bedzie chcialo sie ujawnic to poznamy plec :)

reklama
Do góry