reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wylaczylam budzik, bo slysze z drugiego pokoju kaszle... tak więc oboje chorzy :/ juz nie wiem co ja mam dawac tym dzieciom :(
Jejku przykro mi[emoji20] Kaszel mokry czy suchy? Katar przy tym?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A mozesz od kiedy tylko poprostu pobyc z corka w domu? Czy to nierealne majac swoj sklep..... cos za cos co zawsze ....

corka chodzi do szkoly wiec od rana do poludnia i tak nie spedzimy razem staram sie w weekendy nadrabiac i wtedy chodzimy do kina i leniuchujemy
ja pracuje od 8-16 w jednej firmie potem jade a sklep do 17:00 i wracam do domu wtedy obiad pranie lekcje i wieczor wiec tez spedzamy czas razem a przynajmniej sie staram
czekam az pojde na l4 od maja wtedy wkoncu odpuszcze i bede miala wiecej czasu bo to co musze zalatwic robie wszystko po pracy a potem bede miala czas od rana
mam w planach wogole nie wracac na etat po maierzynskim chcialabym pobyc w domu z dzieciami 2x w tyg pracowac w sklepie reszta pracownica zobaczymy jak wyjdzie w praniu

Witam w tlusty czwartek!! Niedawno otworzylam oczy.. Przez dzisiejsza wizyte cala noc nie spalam i znowu snily mi sie pierdoly... Tym razem hardcore- bylam wampirzyca w ciazy... Dacie wiare??

Jeszcze poltora h do wizyty... Zniose jajko chyba...

A jak u was? Ile juz paczkow zjadlyscie??

0d1ysek2pjkx1f5v.png

My mamy po różnych placowkach lekarzy ale nie jakos daleko odod siebie 10 km. I wysylamy tam gdzie miejsce. Jak ktos przyjdzie to dr z reguły przyjmuje ale ogolnie nie zyczy sobie dr żeby ktos przychodzil... nieraz odmawiaja i na tym sie konczy.

Dziewczyny probuje Was nadrabiac w chwilach odpoczynku, ale jest ciezko[emoji6] Mloda ozdrowiona[emoji5] Mnie cos glowa boli od wczoraj[emoji53] I coraz bardziej mnie martwia bole brzuszka, takie wrazeniw jakby skorcze chwilami[emoji20] Nie wiem tez czy czasem jakas infekcja sie nie rozwija, bo kilka razy mnie tak delukatnie zaswedzialo. Coraz bardziej sie martwie. Na szczescie zaraz po powrocie wizyta.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Widzę że temat majonezu oraz zupek chińskich został dzisiaj wyczerpany :D Ja zjadłam 2 chińskie na samym początku ciąży i jedną mam na czarną godzinę :D

Piccola Italia? :)

Eeeeeejjjjj... wydaje mi się że dzieci tak jak dzisiaj, były dzieci mniej i bardziej odpowiedzialne.. Inne, na pewno, ale czy rodzice byli tacy odpowiedzialni zostawiając mega maluchy tak naprawdę pod opieką starszych- ale wciąż dzieci?? Po prostu nie było wyjścia i tyle.

Ja też raczej z kosmetykami poczekam na koniec :tak:

Gratulacje..! I tego że pokaźny siusiak- też :D

Młody używa mokrego papieru toaletowego, bezpieczny dla kibelka :)

W końcu na czym innym jak jajka się znają lepiej..? ;)

Mmmmmmm wyglądają super!
Bottega Del Gusto :) Mieszkam prawie obok, więc często się zaopatruje w makarony, których nigdzie indziej nie znajdziesz :)

Witajcie dziewczyny :) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :* ja jeszcze w łóżku ale już zajadam się paczkiem mąż z rana o to zadbał zaraz pewnie maleństwo obudze tymi slodkosciami :) masakra jest z tą sluzba zdrowia ja rok czekam na wizytę u kardiologia..
No jak mi powiedzieli termin do kardiloga za 2 lata kiedy jestem po stanie pozawałowym i zapaleniu mięśnia sercowego i z za dużym sercem to się zaśmiałam i powiedziałam, że dziekuję ale nie dożyję i wyszłam :D Na szczęscie w pracy mam rozszerzony pakiet lux med i tam chodzę :)

Ja też czasem miewam bóle głowy, ale gorsze jest wieczne zmęczenie. Nie mam wcale energii. Może i na to by pomógł mi magnez? Tym bardziej, że piję kawę a ona magnez wypłukuje.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Tak! Mi magnez pomógł nie tylko na bóle głowy ale własnie nie czuję się też tak non stop zmęczona i mam więcej energii :) Naprawdę polecam. Biorę 3xdziennie magne b6 :)

Zjadłam paczka poszłam się zważyć jeszcze raz i było pół kg mniej [emoji16] wniosek? Jeden paczek spala pół ki tłuszczu w pięć minut [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
[/QUOTE

Ooooo dzięki za info! Zjem dziś sporo w tkaim razie bo chcę schudnąć :D

Jejku przykro mi[emoji20] Kaszel mokry czy suchy? Katar przy tym?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mokry :( i gluty brzydkie. Myslalam, ze nas w tym roku to ominęło, bo rok temu co chwile ktores mialo jak nie zapalenie krtani, to oskrzeli. Wiec w tym roku pierwszy raz tak chorzy.

reklama
Witam w tlusty czwartek!! Niedawno otworzylam oczy.. Przez dzisiejsza wizyte cala noc nie spalam i znowu snily mi sie pierdoly... Tym razem hardcore- bylam wampirzyca w ciazy... Dacie wiare??

Jeszcze poltora h do wizyty... Zniose jajko chyba...

A jak u was? Ile juz paczkow zjadlyscie??

0d1ysek2pjkx1f5v.png
Dasz radę :) porób coś i czas Ci zleci :)

Pączka?! Ani jednego... :( jeszcze z domu nie wyszłam...

p19u3e3kdy9sfk73.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry