oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja tez robie z cukini i z dyni tez robilam. Pychota ale juz dawno sie skonczyl. U mnie keczup idzie doslownie do wszystkiego.Ja raz zrobiłam ketchup z cukinii i był rewelacyjny. Mnie kupne też nie smakują, ale mój mąż bzaqsze kupuje tortexa, bo twierdzi, że jest najlepszy, a to chyba nawet koło pomidorów nie leżało.
![]()
Opel zafira fajny. Z tym ze troszke moglby byc szerszy. Moj tata ma i w gazie auto bardzo ekonomiczne i czesci nie sa drogie.My się zastanawiamy nad Oplem Zafirą.
![]()
Te limity ograniczaja . wiadomo ze nie twoja wina ,masz to nalozone. Niektorzy tego nie rozumieja. Ale moim zdaniem chorych powinni przyjmowac. Po co te składki itd skoro na nfz miejsc nie ma a komercyjnie za kilka dni.A ja niestety w tej sluzbie zdrowia pracuje i dostaje zjeby ze takie terminy ale nie moja wina ze fundusz daje limity tyle i tyle pacjentow i koniec :/ no ale coz poradzisz to samo ja dostaje zjebe ze lekarz kogos dzis nie przyjmie... ja potem dostaje zjebe od lekarza ze nie ma dopisywania miedzy pacjentami wiec nie moge tego zrobić chodz wiem ze dzieci sa chore...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom